Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Piemērotas zināšanas attiecīgajā sfērā [ x ]
• Serverī jābūt aktīvam/-i [ x ]
• Aktīva frakcija [ x ]
Anketa
Tēla Vārds Uzvārds: Marques Evans
Frakcijas Nosaukums: 4Wheel Racing Team.
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi): Mehāniķa spējas ir nepieciešamas lai varētu atveidot mehāniķi iekš sava tēla auto servisā 4Wheel Racing Team, vēlos radīt sev un citiem patīkamu erpošanu, vēlos erpot šajā svērā jo tās ir manas intereses un tas kas man tiešām patiktu erpot.
Ekrānšāviņi ar roleplay pielietojot komandas /me un /do, kur attēlojat norādītās situācijas - riepu maiņa, xenon uzstādīšana, logu tonēšana, paintjob uzstādīšana:
Ārpuss tēla prasības
Vecums: 17
Ekrānšāviņš ar jūsu profila /history: Vēlos lai ņemat vērā to kad ir bijis pēdējais Ajail, esmu mainījies un šādas kļūdas vairs nepieļaušu, varu jums to garantēt.
братва из ЛС.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tāds F3 nav domes saraksta
@Wo1in Tas ir tas pats Ryekward, un Brought servisi tikai tagat abi apvienojās un nomainija nosaukumu, es domāju ar laiku tas nomainīsies.
братва из ЛС.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Aizvērt. Topika nosaukums nav atbilstošs paraugam, kā arī šāds f3 nav reģistrēts.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
skapis, DidzzyS, Matisons, Regna, Ekskluzīvais, Saiko, airdox, diletants, abolinsraivo, Artiss, Shrek, cjoma, Tropkillaz, Dawitos, Zexity, Dekraa, Ricins, Origo Urla, Durdulis, PETER1ZZ, Scrubs, dandijs, FalkeLV, radiojuniors, Jitzie, Archijss, Peteri Romanovski, Given, LMD, jurislips, TheShadowLV, Freimis, Valchhaaa, qtecc1