Tavs lietotājvārds: Ekskluzīvais
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: ReplayMAD
Iesaistīto personu lietotājvārdi: ReplayMAD, Ekskluzīvais.
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Nepatiesi iemeta ajaila.
Pierādījumi:
Komentāri: Pēctam es noerpoju ar luck/chance kā iemetu pa policijas auto ar akmeni un man tas veiksimigi izdevās, aizbēgu prom un mani iemeta Ajaila. Es uzskatu ka tas ir normali kā centos aizbiedēt policistu ja ments iebrauc nēģeru rajona un uz auto sāk likt sodus.
братва из ЛС.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sūdzība ir patiesa, administrātors pēc maniem uzskatiem neiedziļinajās situācijā, jo bieži gadās kad tiešam provocē un apzināti.
Ar administrātoru aprunāšos, sodu noņemšu.
klassiks, RaivoKR, Jitzie, martinsh, sukamaniramurs, sluker, Scrubs, Bosch, Tropkillaz, radiojuniors, ThcxAce, Osmans, W22D, Given, Leonchiks, juris.c, PETER1ZZ, leafyfrost, RainersK, wolfenstein, Ricins, Castellani, command, 518293182, pivuks, samantiina, siera_torte, Enija, LMD, Kiwix, Sestais, naurz, Draugs, cjoma, Ekskluzīvais, rackzz, Tējaaa, FL3X, diletants, Origo Urla, sippa, Emilciks, Danno, alexdell2, Dawitos, Luwii, Kristers, timaballs, raivorijs, GhostSpocer, Криля, TrustR, ELSB, Joker, Kapracis, heii55