bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
8
0
topic
[Sūdzība] Guzman.
amsterdam
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
sღиɨς
335 atbildes forumā
Online: 16d 3h 6m
Redzēts 2023. gada 06. jūnijā, 01:00
Pievienots, 2021. gada 06. novembrī, 21:41

Tavs lietotājvārds: Marquez. 

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: guzman. 

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Marquez [Jeffrey Murray] , guzman [Akeem Barrack Terriel] , nezināms. 

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Lieta notika sekojoši - braucot garām 0.69$ veikalam , kas atrodas pie unity station ar netrafarēto dienesta auto es ieraudzīju to kad spēlētājs veic CarDM [nezināms - bija bandana] , sekojoši ieraugot Administratora guzman rakstu čatā es domāju kad spēlētājs būs tūlītēji sodīts , tomēr Administrators spēlētāju tikai slappoja [/slap] un viss , nesagaidot rīcības no Administrācijas sastāva locekļa , es izlēmu ņemt rīcību un situāciju savās rokās , mēģinot izbeigt pārkāpšanu un neļaujot pārkāpējam bojāt autovadītāja automašīnu , no kā autovadītājs jau bija izteicis nepatiku ar vārdiem ''daunis esi? ''. Izkāpjot no automašīnas , izmantojot roleplay izvilktu shotgun un atklāju tiešo letālo uguni uz pārkāpēju , par ko tiku sodīts ar iemeslu ''Non-RP Policists'' un izmests no PDD organizācijas , kas ir pilnīgi un absolūti nepieļaujami. Saprotams no manas puses ir tas kad es pārkāpu servera noteikumus , pārkāpjot DeathMatch terminu , bet neko vairāk , visas manas darbības nāca no tā kad Administrātors atrodoties situācijā maksimums ko izdarīja - slappoja pārkāpēju , tā vietā lai sodītu viņu par CarDM. Pēc tā kad tiku ieslodzīts , Administrātors guzman izmantojot savas pieejas pievienojās PDD frakcijai ar vārdiem ''es domāju tev nav ko te darīt'' , mēģinot gudrajam puikai ieskaidrot ka spēlētājs bija veicis CarDM [uz ko man ir pierādījumi] , Administrators atbildēja - ''tur nekāda CarDM nebija''. 

Pierādījumi: PHOTO 

Komentāri: Uzskatu pieņemami mainīt manu ieslodzījumu uz tādu termina pārkāpumu kā DeathMatch , bet nekādīgi ne Non-RP Cop un atgriezt iepriekšējo amatu iekš PDD organizācijas , Administrātora bezdarbību nekomentēšu vispār. Ja 3.līmeņa Administrātors nav spējīgs sekot līdzi pārkāpumiem un to dara parasts spēlētājs visiem iespējamiem veidiem , tur jau vainīgs es nekādīgi neesmu. 

Pēdējo reizi rediģēja amsterdam, 2021. gada 06. novembrī, 21:46.

'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me '' 

 

Loews
Lietotājs
146 atbildes forumā
Online: 13d 4h 4m
Redzēts Vakar, 18:34
Pievienots, 2021. gada 06. novembrī, 22:00
0
post

jutos ka lasu kautkadu gramatu

gramatika 100

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 06. novembrī, 22:09
0
post

Tu neko nepārkāpi, pareizi visu darīji, reaģēji uz ''troll'' IC veidā.

Nesaprotu also kāpēc guzmans lien frakcijā kurā viņam pilnīgi nekāda sakara nav. 

Patiesa, palūgšu administrāciju, lai sakārto tavus perkus frakcijā atpakaļ.

EDIT: izņemt Marquez laukā no ajail + izdzēst lieko history ierakstu.

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2021. gada 06. novembrī, 22:11.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0