Čau, mani sauc Elīna, man ir 18 gadi, mācos vidusskolā. Esmu diezgan garlaicīga, nepatīk lieka uzmanība, ikdienā esmu ļoti klusa. Man ļoti interesē mašīnas, taču neko daudz nesaprotu no tām, bet vienmēr esmu gatava iemācīties ko jaunu. Man ļoti patīk volejbols, bet nu jau kādu ceturto gadu nenodarbojos ar to. It kā tas arī viss, gan jau tiekās kaut kur serverī.
labrīt
es gribu gulet
labrit
Labrīt,viss lielākā jautrība rodas tikai mta.kick.lv =D
Veiksmi tev šeiit
Labrīt
Labrīt, Elīn!
Alo
cau esam kopa
bonjour
Čau..
cau busi mana meitene
Sveika, lai veicās!
Labdien
LABDIEN, cerams neēsi tā Elīna kura visur par VCT piesakās, veiksmi kikā, bus tev daudz simpi, Tomins priekšgalā
Čau Elīn!
Čauuu
GutenMorgen
Sveicināti sieviete!
cau, instagram?
SkyLine, rackzz, MMD, Jony, samantiina, nauriks, Bezikaans, jurislips, Aleksej Nikolaev, Eliina, Brazy, cyber, Flexits, Enija, HENNESY, Jitzie, shockins, kiroji, Dekraa, dandijs, Tomijs, Gakisons, Kaprīzā, HENKONZ, DenzBen, sluker, Artiss, anatoliks02, callmedsbitch, hood trooper, Luwii, Osmans, Scrubs, Matisons, LMD, marats, annija, yanchux, pagarinatajs, Dawitos, Kristers, sippa, Gozmit, Arnolds.aka.Rapid, Guzman , Arhimēds Pitagors, daunars, Kn0w, Ricins, PETER1ZZ, Tominsh, pivuks, RainersK, Kriksis, FroyTheDude, Negro, Murish, Tropkillaz, Rixhijs, RavenS, timaballs, uravnobeshen, ForesT, FizzyS, W22D, Kapracis, friend of deer, Zupinshh, Castellani, joberis, Chester, TrustR, GATERISTS, ppiippaarrss, Draugs, Sardze, Dopixxx, raivorijs, amsterdam, sukamaniramurs, DriverOG, kristaps_hokage, dmer777, 518293182, archaa, Ryan Gosling, hoodrat, rackzz, dilonis, DidzzyS, LaMpAcKa, Zexity, Ekskluzīvais, ELSB, KasParNa*uj?, Boo, Assassin, bLank, cjoma, Twizzy, Valchhaaa, abolinsraivo, 420ricards, LuckyDonut, martinsh, Kiwix, command, airdox, Emilciks, Bosch, Криля, HandlexY, Pishkaa, Sestais, Danno, Origo Urla, FL3X