bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Servera atjauninājumi
29
1
topic
Transportlīdzekļa piekabes pieprasījums
518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 30. oktobrī, 22:59

Čau, pēc virsraksta rādās jautājumi? Jap, man arī.

/glue sistēma ar vehicle - vehicle tiek pilnībā aizstāta ar piekabes sistēmu jauno, jo /glue ir outdated un troll based funkcija. Piekabi nevarēs izmantot ar visiem iespējamajiem transportlīdzekļiem, bet ar norādītajiem. Kāpēc?  - Ideāls veids kā atdzīvināt industriālo placi mūsu serverī un atrast attiecīgus pielietojumus šiem transportiem.

Piekabes pielietojums:

~ Uzbraucam ar vēlamo transportlīdzekli uz piekabes un rakstam /glue.

~ Ar vēlamo transportu no norādītā saraksta piebraucam pie piekabes āķa - apstājamies un spiežam uz atslēdziņas, lai savienotu piekabi. Neaizmirstam, ka šis ir RP serveris, tātad attiecīgi attēlojam lomu spēli - piekabes un transporta savienošanu.

~ Atvienošanās ir pavisam vienkārša - apstājamies uz vietas un nospiežam atslēdziņu velreiz, lai atvienotos, piekabe atvienosies automātiski. Neaizmirsīsim par RP! : )

 

~ Piekabes funkcija - right click "m" salabota opcija ''noparkot'', lai saglabātu savu pozīciju /park.

Tas tāds maziņš rezumē par pašu sistēmu jauno. Paraugā lūgums nepostot visu, bet tikai vajadzīgo parauga daļu! ((sīkāk par šo šistēmu tiks aprakstīts atsevišķā update topikā.

 

Transportlīdzekļa piekabes paraugs

Pirms iesniedz piekabes pieprasījumu, iepazīsties ar informatīvo topiku saistībā ar piekabes ievietošanas kritērijiem. Topika nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:

[Piekabe] Vārds Uzvārds vai Frakcijas nosaukums

Piemērs: Piekabe - Michael Foreman

 

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz piekabes pieprasījumu

Vārds_Uzvārds vai Frakcijas nosaukums:

Neliels apraksts - kādiem nolūkiem nepieciešama piekabe:

Ekrānšāviņš ar atrašanās vietu, kur vēlaties piekabi saņemt:

Ekrānšāviņš ar /charity 15000 (piekabes cena) :

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2021. gada 30. oktobrī, 23:16.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 199 ( 699 skatījumi )
Raivis, A1, ELSB, Savage, dandijs, Leonchiks, nauriks, 518293182, kadzis, Liepinshh, DriverOG, DidzzyS, Cryptix, ツARMISSツ, ! starxzs, Loews, raymanins, Sharper, command, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, xnosavalilpumpnakamais, maratssmaida, Ryan Gosling, Dark1jsLV, blaze, peepkin, klassiks, haris, Extazy, feltzer, kristerslv, AlmostOG, Madden, masteriks, smokiys, archaa, RageQ, zayac, Pienvedejs, Zariinjsh, depozits, LUĪZE, Boogie OG, Vadims, Tomsss19, Arhimēds Pitagors, MrEddy, 9Boz, Bosch, jur, wiii, Renis2004, Ricins, fusilllium, sluker, DenzBen, figura, Draugs, Kristiāns, Hyper, SkyLine, FalkeLV, Viktors, sweex, radiojuniors, Zexity, pertikis_nr1, niksniklaavss, ivanovs, Ne, HENNESY, Twizzy, Lauris29, abolinsraivo, jurislips, Brazy, Ērms, Scrubs, kiroji, Shrek, skapis, AdriansE36, Robo, Zaranex, SiZzy, Flexits, Jitzie, WidY, Niknaaks, Kristers, Freimis, Swufy, Sestais, rackzz‎‎‎, silvia, Čivrix, Enija, jankishh, beglis, raivorijs, Gakisons, Tomijs, Tropkillaz, Assassin, uravnobeshen, Bebe, bLank, Apple547, Strepchy, Psychicaut, Slavik Toretto, UMEH, 7n4_, mākonis, Admiiiks, plaksters, Sicitisss, 💜 Tvaiciņš 💜, Sers BarBis III, KasParNa*uj?, NAMEJS, SHIT, Origo Urla, Ofkors, Kristherz, qtecc1, IceKing, daunars, Pishkaa, girts, Logix, CarD, Burakz, Tominsh, n1k0lajsxd, hood trooper, disrespectful, Sardze, cjoma, Given, Kapracis, pivuks, Durdulis, TrustR, Sneaky, amsterdam, pidars, Arnolds.aka.Rapid, draiver, rackzz, shockins, marats, Murish, MrLa!pa, OpisLV, Chester, Avatars, Kiwix, amiz, Gozmit, RGB, Castellani, Negro, martinsh, alexdell2, Bridges, Tējaaa, Valchhaaa, Криля, Laurz, FizzyS, Joker, Kn0w, FL3X, Kriksis, Bagie, Redžijs, Maruzha, Freedy, Traktorists, heii55, Memorie, RainersK, Helviiijsss, PETER1ZZ, hoodsta, samantiina, RavenS, LVnooB, Supreme, LMD, LuckyDonut, kristaps_hokage, ForesT, ricardssb, snopijs, sukamaniramurs, diletants, W22D