Brigāde izveidojusies jau 90o gadu beigās, Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Tobrīd Ruslans bija aptuveni 20 gadus jauns. Naudas smarža un izklaides Ruslanu ātri ievilka nelegālā biznesā, kurā nauda grozījās, iespējami, vairāk, nekā dažs labs komercionāls biznesmenis to varēja nopelnīt darot legālu darbu. Ruslanu īsti neinteresēja problēmu puse, jo ar naudu vienmēr varēja problēmas atpirkt, taču kaut kur nezināmi vienmēr noplūda informācija par dažādiem darījumiem. Tie tika publicēti laikrakstos, bija dažādi policijas reidi, kas lielu daļu biznesa pārtrauca, un līdz aptuveni 2000. gadam, 70% biznesa lietu jau bija pajukušas. Citu iesēdināja mūža ieslodzījumā par dažādiem pārkāpumiem, citu nošāva apšaudes laikā, taču Ruslanam vienmēr izdevies noslēpties un pazust pirms sava laika. Krievijā grupējums darbojies daudz nozarēs. Lielākā peļņa nākusi no azartspēlēm, nelegālu apreibinošo vielu un šaujamieroču tirdzniecību, taču mazāka peļņa atsevišķām personām no prostitūcijas, verdzināšanu, naudas izspiešanu jeb reketēšanu. 2017. gada beigās tiek tiesāts Ruslans, taču tiesas sēdē Ruslans neierodas un izvēlas pamest valsti. Ruslanam tiek piespriests mūža ieslodzījums Krievijā, taču pirms tā stāšanās spēkā, Ruslans jau ir pametis valsti un bēguļo pasaulē. Nu jau pusmūža vecumā, apzinās dažādu notikumu sekas, meklē patvērumu San Andreas štatā, nelegāli ieceļojot ar kravas kuģi. Ruslanam nav ne dokumentu, ne patvēruma, kā arī viņš ir viens ar nelielu daudzumu naudas.
Atrodoties frakcijā piekrīti CK/FPK/PK.
lets gooo
Cerams ka pēc šīs Krievu organizācijas neparādīsies vēl dahuja kā vienmēr.
Bet šis būt labs es saož jau pa gabal.
братва из ЛС.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Labs, veiksmi!
Logix, lūdzu lieto pieturzīmes, uzraksti teikumiņu, pieliec galā punktiņu.
Good Luck Tev.
Ir labs džeki, tikai lūdzu tos tekstus nemetiet pa vidu,bet gan kautkur malā nolieciet ,tā būs labāk ,GL.
Logix, es atceros, ka tu man agrāk iemāciji editot skrinus, ja ir nepieciešams, es varu tev palīdzet ar editosanu. Good luck
All we had to do was follow the damn train, CJ!
Logix at his finest
ir labs, tā tik turpinat.
Charlie Castillo - Dzīvs - Los Santos Glābšanas Dienests Direktors
Logix,kā parasti man riebjas skatīties krievu F3,bet par taviem kautkas savādāks ir.
Veiksmi !
[Rezultātā nopirkām veikalu]
gerachnik, Kurts, Blondaaa, MrLa!pa, edgars6969, Em4a, xayzra, 7n4_, ČIGĀNS 3310, zayac, Infernus, Bosch, sencis., RainersK, Twizzy, daunars, Freedy, Flexits, Ekskluzīvais, Jitzie, CiMBo, ELSB, Dieggo, silvia, tomka_c19, Logix, Tomijs, dandijs, Ricins, Kapracis, beglis, MustanK, Kristers, CarD, naurz, Strepchy, Lauris29, pidars, FL3X, sukamaniramurs, Osmans, GhostSpocer, Kuzmics, MaryJane, joberis, hood trooper, ForesT, DidzzyS, EBK, HandlexY, Draugs, GATERISTS, Liepinshh, LuckyDonut, Krisic, Vitautas, Kareem_Young, balenciaga, vivexii, sippa, sluker, hoodsta, cjoma, Scrubs, kristaps_hokage, amsterdam, everest, Joker, kiroji, Werinnors, Norbis, jurislips, Valchhaaa, 518293182, Zupinshh, diletants, N1ce7ry, Dawitos, Origo Urla, amiz, marcisxd, RaivoKR, mākonis, Kiwix, timaballs, samantiina, kristers123, Tropkillaz, Криля, Zexity, Ryan Gosling, Tējaaa, rackzz, hoodrat, Chester, DriverOG, Rixhijs, Negro, TrustR, Redžijs, dazex, qtecc1, Kriksis, Swufy, dmer777, Castellani, raivorijs, draiver, ricardssb, Sestais, Luwii, KasParNa*uj?, marats, Wormix, pagarinatajs, Tommy, uravnobeshen, niksniklaavss, Poliņs, Marcis426, LMD, OpisLV, Enija, girts