Tavs lietotājvārds: kristapshokage
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Jeffrey Murray
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Marquez
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Ooc insults.
Pierādījumi: https://imgur.com/a/RP8YMe0
Komentāri:Ieteiktu sekot līdzi valodai un netēlot no sevīm varoni.
Nebrīnos ka nosauca par idiotu. Uzreiz sūdzību močī. Tu pat viņam neko pretī nepateici...
@DriversOG Kāpēc man būtu kautkas jāsaka?ja viņš veic provokāciju , es netaisos nolaisties uz viņa līmeni.
Neraudi
@Wo1in tu vispār varēji pat neko ne piebilst.
Salveti?
Pilnu aprakstu no situācijas//Logfailus tās stundas
Atdzīstu savu vainu , gaidu sodu ar nepacietību. Spēlētājs ar savu debīlismu izveda tā kārtīgi no pacietības un nokaitināja.
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Parādi kur es uzvedos kā debīls,vai veicu debīlas darbības.
P.s piebildīšu ka ne es atrados pie automašīnas stūres.
Bet persona dotajā attēla OC insultu nav norādijis tieši uz tevi.
Bet minēts ir ((idiotu bars)) , kas ir noteikts daudz skaitlī , un uz to momentu tajā auto atrados arī es.
Šitas šaudās arī, tā kā nemīz un aped olas
All we had to do was follow the damn train, CJ!
@Negro nu a ko ?
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Autors atzinis vainu , sūdzība patiesa
Ar noteikto personu tiks veiktas pārrunas lai šādi incidenti neatkartātos//archa
amsterdam, W22D, kristaps_hokage, Haseeb, Jitzie, Avatars, Scrubs, ELSB, Joker, amiz, emils16, friend of deer, martinsh, Stefan, Ryan Gosling, Tominsh, RainersK, archaa, DriverOG, Kristiāns, Sestais, Kristers, Castellani, jurislips, DidzzyS, Tējaaa, Ricins, snopijs, Twizzy, Sneaky, PETER1ZZ, HandlexY, alexdell2, OpisLV, MrLa!pa, sukamaniramurs, raivorijs, LMD, Bosch, Sardze, ツARMISSツ, FL3X, 518293182, Draugs, realduksitis, Zupinshh, Luwii, Negro, draiver, Markuss777, Kiwix, Swufy, qtecc1, GATERISTS, pivuks, dandijs, rackzz, niksniklaavss, KasParNa*uj?, Bocmanis, girts