Sasveicinies
topic
Zdarova bai***Pievienots, 2021. gada 27. oktobrī, 13:19
Sveiki, mani sauc Arnolds. Erpoju jau no 2014 gada, bet pievērsos rp apmēram 2019 gadā, šeit.Ad esmu bijis 4 serveros,tapēc daudzi jau mani zin. Sardzi jau zinu no pirmā servera kur biju ad, tapēc tas mērkaķis savējais. Māku mappot, intresē mehi, kā arī jdm mahas, bet man pateica pizdu tevi nebus jdm serveris. Sportot nepatīk, kompi sķaidu jo cietais darba laika atskakas, bet ta jau chill. Mācos tehnikumā par Mašīnbūvi.
yo
caw
čauu
Yoo
cau arnoldinho
Labi
Cau resnais
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 33 ( 400 skatījumi )
SkyLine, Steeryzs, dandijs, Gakisons, Arhimēds Pitagors, kristaps_hokage, Arnolds.aka.Rapid, RainersK, Sardze, Ricins, Sestais, Ryan Gosling, Sneaky, PETER1ZZ, samantiina, Strepchy, Jitzie, Draugs, niksniklaavss, Kiwix, Ne, Kristers, marats, timaballs, Poliņs, W22D, raivorijs, hoodrat, cjoma, rackzz, 518293182, Origo Urla, FL3X
SkyLine, Steeryzs, dandijs, Gakisons, Arhimēds Pitagors, kristaps_hokage, Arnolds.aka.Rapid, RainersK, Sardze, Ricins, Sestais, Ryan Gosling, Sneaky, PETER1ZZ, samantiina, Strepchy, Jitzie, Draugs, niksniklaavss, Kiwix, Ne, Kristers, marats, timaballs, Poliņs, W22D, raivorijs, hoodrat, cjoma, rackzz, 518293182, Origo Urla, FL3X