Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Renārs
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Rubīns, Rexx
Izveidoto personāžu saraksts:
- Charlie Castillo ( TLL Beno - Līdzīpašnieks )
Pieredze šāda veida amatā: Esmu bijis Administrācijā dažādos SAMP/MTA Projektos.
Pieredze lomuspēles jomā: Atveidoju Roleplay apmēram pēdējos 3 gadus.
Servera /history ekrānšāviņš: Links
Motivācijas vēstule: Tātad, Mani sauc Renārs jeb Ruffiks.
Vēlos izvirzīt savu kandidatūru uz "Administratoru". Kā jau iepriekš minēju Mana līdzšinēja amata pieredze ir bijusi vairākos blakus projektos. Pieredze strādāt ar citiem cilvēkiem ir. Esmu cilvēks ar augstu atbildības sajūtu un precizitāti. Esmu komunikabls, atbildīgs un atsaucīgs, spēju pielāgoties visādām situācijām. Esmu arī gatavs apgūt visas jaunās nepieciešamās zināšanas un iemaņas, lai varētu veiksmīgi pildīt amata pienākumus. Ļoti novērtēšu iespēju uz pārbaudes laiku tikt paņemts lai Jūs varētu izvērtēt manas prasmes šajā amatā.
Ar cieņu,
Ruffiks.
*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.
Charlie Castillo - Dzīvs - Los Santos Glābšanas Dienests Direktors
par, jo labs cilveks un nezinu prost labs cilveks
Arī gribi taka kastenis TLL kings no TLL uzspēlēja augsta statusa.
ne nu par, nezinu kas Tu esi bet par.
Būšu par, mierīgs cilvēks, domāju, ka statusu pavilksi. Neklausies to Wo1in, čalis īpašs.
Juu,kapēc gan ne? Došu tādu PAR,esam sastapušies IC ceļā,zinu uz ko esi spējīgs.
Reksim iedošu PAR, būs kas labos mašīnas un vienmēr pie kājas, kandidāts jau labs, iespēju jādod, pierādi sevi mums!
TLL status ir vienīgais status ko tu māki iegūt. Also pārāk neadekvāts lai ietu staff komandā, izaudz nedaudz un tad raksti.
Sori bet teikšu PRET!
pieradi sevi un tad varesi meiģinat, esi vell par svaigu.
Veiksmi!
PAR,neņem Woi1n galvā
Konkrētais kandidāts nav atbilstošs servera uzrauga amatam, sekojošās informācijas dēļ.
Šodien veicot patruļu, tiki manīts pārsniedzot ātrumu un par to arī tiki apturēts. Tu sāki situāciju ar ooc raudāšanu, par ko atņēmu tev balss tiesības, būtība padarīju par sievieti citā gadsimtā. Turpinājām situāciju jau vairāk discord'a, kur tu raudāji cik viss slikti ir un insultoji frakcijas biedrus un galvenokārt mani. Tā nav pareiza uzrauga rīcība un attieksme. PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET! PRET!
Būšu pret, vakar tika atstādināts no administrātora amata citā komūnā, jau meklē nākamo upuri, varēji vismaz pagaidīt nedēļu vai divas.
par, vienreiz notriecu vinu bet jap
PAR
Pēc pieredzes varu teikt, ka teenageri neder adminstrācijai. Sākuma visi labiņi un pareizi, bet pēc laika parādas īstā daba un sākas auzas.
Par svaigu priekš amata. Būšu šoreiz pret.
@KMPKING 95% šajā komunā ir tīņi. Protams piekrītu tavam teiktajam, bet ir arī daži izņēmumi.
Šim kandidātam pret, jo pieteikums nepiesaista un nekādīgi sevi nav pierādījis. Basic lietas kā getot un fixot mašīnas pratīs, bet ne kādīgi mācīti lomuspēli.
Par
Protams kad šitajam par,darīt visu māk,man prēmiju nemaksā,dejo tikai visu laiku un ta jau chill.Sen pazīstams fujaks,netaisa sūdus un kuleņus metā
Esmu par , zinu ruffiku, normals cuhans ar galvu virs pleciem, es tikai plusus redzu.
Lbs suns, draugs un cik atceros ahuenais admins, visi te heito, kaut gan pašu vainas dēļ ir sapisuši attiecības ar viņu , par, nav ko, būs vēlviens normāls admins. Aktīvs ar. Kā jau teicu neņaudat par viņu, ja paši esat vai nu nokaitinājuši, vai kā saņjaki izturējušies pret viņu, PAR PAR PAR, veiksmi, gaidu statusu!
Rufoon,tikai par kuce <3
Normāls Pipars, Esmu erpojis ar viņu, Visu māk,Došu viņam * Par * Lai veicās!
Šahs un mats, tavs maks tagad zagts
inciks, Arnolds.aka.Rapid, klassiks, MrLa!pa, Steeryzs, LAUKISSSS, Ricins, figura, jurislips, Adrul1s, kupers, PockyTockyLV, Kiwix, Jitzie, nauriks, Ne, Haseeb, Grums, Twizzy, ELSB, sluker, Leonchiks, pidars, LuckyDonut, N1ce7ry, CarD, Luwii, Negro, HENKONZ, dandijs, Tominsh, marats, sippa, cjoma, 518293182, timaballs, Tējaaa, Sardze, Joker, Bosch, Kristers, Kriksis, Sneaky, Scrubs, PETER1ZZ, sukamaniramurs, raivorijs, Dekraa, Ekskluzīvais, Kristiāns, draiver, DidzzyS, Sestais, TheShadowLV, Castellani, Origo Urla, Loews, disrespectful, Draugs, Memorie, HandlexY, amsterdam, Fosiks, Rixhijs, GhostSpocer, Crixer, RaivoKR, archaa, Dopixxx, DriverOG, Zexity, Mentos, Shrek, NopeLv, ppiippaarrss, kristers123, LaMpAcKa, Danno, niksniklaavss, hoodrat, Zupinshh, RainersK, pivuks, Swufy, Kazocinsh, snopijs, dqlepey^^, samantiina, Kapracis, KasParNa*uj?, Kamars, W22D, daunars, rackzz, Kn0w, yanchux, FalkeLV, Zatlerzaurs, ツARMISSツ, KMPKING, Aye, TavaMatite, Криля, bLank, kristaps_hokage, friend of deer, Burbule, Markuss777, Rūtiņš, FL3X, Assassin, Ryan Gosling, dmer777, joberis, realduksitis