bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
0
topic
Omar Brewington | LSV |
Niknaaks
Lojālais lietotājs
Lietotājs+
109 atbildes forumā
Online: 12d 17h 47m
Redzēts 9. maijā, 20:04
Pievienots, 2021. gada 24. oktobrī, 12:51


      Los Santos Valdība ir pilsētas organizācija, kuras galvenais mērķis ir īstenot pilsētas iedzīvotāju vēlmes, padarīt cilvēku dzīvi pilsētā daudz vieglāku. Mūsu galvenais mērķis ir kalpot, sniegt atbalstu pilsētas iedzīvotājiem.

 

| A; Personālā informācija |

Uzvārds, Vārds : Brewington Omar
Personas kods : 160695 - 212993
Telefona numurs : 449745
Vecums : 26
Nacionalitāte : Amerikānis
Dzimšanas vieta : Liberty City, State Of Liberty.

| B; Izglītība |

Augstskola [X]; Asociāta grāds [-]; Bakalaura grāds [-]; Maģistra grāds [X]; Doktora [-]
Iestādes nosaukums : Liberty University
Specializācija : Cilvēkresursu plānošana un vadība. 

| C; Kandidātam uzdotie jautājumi |

Jūsu izvēlētais amats : Attīstības nodaļa, Projektu vadītajs. 

Pieredze šajā amatā : Studijas norisinās praktiskā mācību vidē, kas arī ļauj iegūt maksimālu pieredzi cilvēkresursu pārvaldībā. Cilvēkresursu pārvaldība ir daudzpusīgs process un iekļauj vairākas apakšsistēmas: Personāla lietvedība, Darba apstākļi, Darba attiecības, Tiesiskie aspekti. 

Jūsu skatījums uz turpmāko pilsētas attīstību(100-150 vārdi) : Los Santos - noteikti pilsēta izaugsmei, pilsēta ar plaši neizmantotu potenciālu un iespējām. Turpmākos gados Los Santos ar jauniem un spējīgiem speciālistiem savā nozarē varētu sasniegt jaunas virsotnes gan veselības aprūpes jomā, gan pilsētas vispārējās labklājības jomā, gan arī sasniegt jaunus eksporta reitingus. Atvieglojumi, mazāki nodokļi un nodevas, modernāka kopējā infrastruktūra - viela pārdomām.  

Jūsu idejas, kuras būtu jaapstiprina Direktoru padomei? : Nav vajadzīgas kaudze idejas, bet gan viena, kas iedarbina pareizo mehānismu - mazāk vadošā personāla, vairāk nozaru speciālistus.

Kā šīs idejas spētu palīdzēt pilsētai augt un attīstīties? :  Nozaru speciālisti uzklausīs pilsētas iedzīvotājus, pildīs pienākumus un kopējais pilsētas attīstības līmenis kāps. Šī ideja par vairāk nozaru speciālistiem piepildīs manu skatījumu pilsētas izaugsmē, noticiet man.

Vai Jūs iepriekš esiet sodīts? : Nē.
Ja, jā tad miniet iemeslus : -
Vai Jums ir radinieki, draugi kuri ir sodīti? : Nē. 

( Viss tiks pārbaudīts. )

| E; OOC |

Vārds : Niks
Vecums : 19
Pieredze Valdības jomā iekš MTA : Ilgu laiku roleplay komūnos esmu cītīgi ieciklējies uz savu legālo organizāciju veidošanu un iekšējo vadību, taču nu laiks ir ielīst nedaudz augstākā līmenī. Mans mērķis piedaloties Los Santos Valdībā ir radīt jaunu pilsētas vidi, radīt realistiskākus risinājumus, iespējas, sniegt tēla palīdzības roku spēlētājiem, kuriem tas ir nepieciešams. 

 
Ekrānšāviņš no ''/history'' : https://i.imgur.com/IwYkmyP.png
Ekrānšāviņš no ''/stats'' : https://i.imgur.com/I39W3io.png

TrustR
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
564 atbildes forumā
Online: 36d 22h 29m
Redzēts 2023. gada 05. jūnijā, 01:39
Pievienots, 2021. gada 24. oktobrī, 15:49
0
post

Sveiki cienījamais Brewington Omar, izskatot jūsu pieteikumu, esmu izdomājis izsaukt jūs uz sarunu, ar jums sazināsies, gaidiet zvanu !

Lietotāji skatās šo tēmu: 0