Sveiki sveiki, man nekādu paraugu nevajag kā rakstīt sasveicināšanos, neesmu jau invalīds <3.. Mani iespējams daži atpazīs, daži nē, sliktas vai labas domas par mani var būt kā kuram, vēlējos pateikt čau! Es esmu kautcik pieredzējis lomuspēles spēlētājs, kas ir gājis no projekta uz projektu, un teikšu godīgi patreiz kick.lv ir bijis rēcīgākais! Pašlaik esmu visaktīvāk MTA.KICK.LV discord serverī, no KICK.LV discorda esmu nobanots uz mūžu anyway, es serverī patreiz nespēlēju pārāk aktīvi, vismaz neattēloju nekādu RP, jo nav īsti vēlmes, iespējams ja @Kazocinsh izdomās tad uztaisīsim jau kautko, bet tākā tā esmu baigi rēcīgs fujaks kurš ir ļoti aktīvs un vienmēr brīvs, so ja kādam ko vajag tad droši raksti man, forumu gan es neskatos 24/7 so forumā rakstot būs jāpagaida! Adios draugi!
čau
Caw
cawans
cau, nac erpot pie manis esi normals mikelis?
Bambusa Lācītis
ludzu nebaidies un vairs neklibo.
safe pacans
invalids.
Čau, foršais invalīd, gribi draudzēties? : * ) Būšu tavs labākais draugs.
Tu jau esi mans labakais draugs : )
wtf kas ir sis par konzerveishanu
Hyper, dqlepey^^, dandijs, Jitzie, Ne, RainersK, Arnolds.aka.Rapid, Bosch, girts, emilinss, MustanK, TavaMatite, DriverOG, Draugs, Negro, samantiina, Guzman , raivorijs, Loews, draiver, Ricins, cjoma, HandlexY, Kazocinsh, 518293182, Enija, Luwii, rackzz, Twizzy, EmailsKruc, Valchhaaa, timaballs, Waltttz, jurislips