Stāsts
IC informacija.
Vārds:James
Uzvards:Cancer
Vecums:28
Dzimums:Vīrietis
Tavs uzvārds izsaka to , ko es gribēju rakstīt...
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Kāda vaina ?
Veiksmi, ko lai saka.
Bet tas uzvards jā Cancer.
Charlie Castillo - Dzīvs - Los Santos Glābšanas Dienests Direktors
Mazākais rp ko atradu,bija visātrakais rp bet ir ss.
dahuja labaki ss vecit, veiksmi
Es viņam pamāciju, un pats gaidu content no šis frakcijas
Nick Broadwood | Dzīvs | Los Santos Customs
Thx strepchy par help +rep
Žetonu izsniegšana
Ļoti laba ic valodas sarunāšanās.
Tu paskaties savu reputāciju.
Es saskaitīt nevaru cik sūdzības un sliktas atsauksmes ir par tevīm.
Nav ko ņemties, tāds pāts dzīvē kā IC, iebrauc mūsu servisā kautko nomurmina un aizlaižas, saucās servisa īpašnieks.
Strepchy, amsterdam, airdox, Loews, Chester, Sers BarBis III, ellchapo, diletants, TrustR, 7n4_, Jitzie, dandijs, Petriks420, Tomijs, sukamaniramurs, Origo Urla, Ricins, Regna, Norbis, Osmans, Psychicaut, UmpaLumpasss, HENKONZ, daanieels2, mākonis, Apple547, Kristiāns, Supreme, naurz, Scrubs, MaryJane, radiojuniors, timaballs, wfud, ELSB, Murish, UMEH, Sardze, Mentos, pidars, raivorijs, Arhimēds Pitagors, Traktorists, Kamitis69, CarD, joberis, Enija, Gozmit, FalkeLV, PETER1ZZ, Sneaky, Mind, DidzzyS, 518293182, knubis, Artiss, RainersK, gxngmember, Ekskluzīvais, cjoma, marats, Valchhaaa, HandlexY, CiMBo, Castellani, Tropkillaz, Draugs, Omuliigais, Luwii, daunars, Dekraa, hood trooper, Kristers, abolinsraivo, Sestais, FL3X, Ryan Gosling, DriverOG, GATERISTS, Freedy, perk., hoodrat, Sc4rLV, Zupinshh, Dawitos, Swufy, ツARMISSツ, dmer777, ricardssb, MrLa!pa, ent1tyy, Niknaaks, Kiwix, alexdell2