~ Vārds: Javier
~ Uzvārds: Salcedo
~ Automašīnas marka, modelis, gads, specifiskās iezīmes: 1982 Nissan Leopard
~ VIN: 440
~ Automašīnas atrašanās vieta, kad konfiscēja (pierādījumi): Mašīna atradās pie veikala 69c, parkinga vietā.
~ Sūdzība: Netika dots neviens paziņojums, ka mans transportlīdzeklis ir konfiscēts. Vēlos pierādījumus, ka automašīna tika novietota nepareizi.
Nepareizi noparko un tagad gribi, lai tev parāda, kā noparkoji?
All we had to do was follow the damn train, CJ!
Negro, tā strādā pierādijumi
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
Neuzskatu, ka katru reizi kad izkāpju no mašinas, man tā būtu jāfotogrāfē, ja nu gadījumā kāds izdomā to konfiscēt. @Negro
Konfiscētājiem ir jāveic atskaites, tur arī jābūt pierādījumiem protams, ja viņš to ir izdarījis.
братва из ЛС.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cik ātri būs iespējams saņemt verdiktu? Mans transportlīzeklis vēljoprojām ir konfiscēts.
Cienījamais Javier Salcedo, izskatot Jūsu iesūtīto Sūdzību, Esam secinājuši, ka Jūsu sūdzība ir nepatiesa.
Charlie Castillo - Dzīvs - Los Santos Glābšanas Dienests Direktors
lets go
dandijs, MrLa!pa, Origo Urla, Traktorists, alexdell2, jurislips, Chester, Castellani, Jitzie, Murish, friend of deer, samantiina, Draugs, Loews, rihards2005, timaballs, Scrubs, Twizzy, draiver, Swufy, Valchhaaa, Assassin, snopijs, Sardze, astr0q, Ricins, Ekskluzīvais, DriverOG, PETER1ZZ, rackzz, Luwii, command, Enija, realduksitis, hoodrat, nauriks, plaksters, RainersK, quickasfuck, archaa, Freedy, Norbis, Kristers, Negro, DidzzyS, martinsh