Los Santos Policijas Departaments.
Lai kalpotu un aizsargātu.
I. PERSONAS DATI UN INFORMĀCIJA
Pilns vārds: Khalib Hennessy
Vecums: 23
Dzīvesvietas adrese: Jefferson Blvd. 354
Tālruņa numurs: 677295
II. PERSONAS MOTIVĀCIJA
Motivācijas vēstule - kādēļ tieši Jūs jāuzņem LSPD? ( 150 vārdi min.) : Es redzu ļoti daudz pārkāpumus un daudz un dažādas nelegālas lietas ,tas apdraud cilvēku veselību un dzīvîbu. Vēlos pieteikties , jo manu brāli arī šādā veidā zaudēju . Es vēlos lai pilsētā valda miers un saticība . Mums pilsētā ir jāuzvar ļaunais
III. Dokumentu pārbaude.
Vai jums ir automašīnas vadītaja apliecība?:jā
Vai jums ir motocikla vadītaja apliecība?: nē
Vai jums ir ieroču nēsāšanas licence?:nē
Vai jums ir kāda cita San Andreas štata izsniegta licence?: nē
IV. Sodāmības.
Vai esat kādreiz sodīts?: nē
Ja esat, tad uzskaitiet sodāmības:N/A
OOC INFORMĀCIJA
UCP: jurka
Vecums: 18
Vai būsi spējīgs izmantot TS3, vai nē? (Šī ir obligāta prasība, bez TS3 nespēsiet pilnvērtīgi pildīt darba pienākumus) - jā
Vai Tev ir strādājošs mikrafons? (Šī ir obligāta prasība, bez mikrafona nespēsiet komunicēt TS3 un pilnvērtīgi pildīt darba pienākumus) - jā
Cik liela ir Jūsu pieredze veidojot lomuspēli kā policijas darbiniekam? (Vēlams pieminēt serverus, pakāpes, laiku) - man ir liela pieredze , esmu daudzos serveros bijis ar dažādām pakāpēm, esmu arī vadijis policiju un tas man padevās labi.
Tēmas nosaukumam jābūt - [LSPD]Pieteikums - Vārds Uzvārds
Pieteikuma paraugs var tikt izmainīts jebkurā laikā.
Kristofers, raivorijs, Dopixxx, Bosch, pivuks, Luwii, juris.c, archaa, draiver, sluker, LuckyDonut, Valchhaaa, LMD, Rixhijs, Kapracis, quickasfuck, niksniklaavss, girts, Origo Urla, Kristers, hoodrat, Jitzie