Vajadzīgās prasības, lai iegūtu mehāniķa spējas
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Piemērotas zināšanas attiecīgajā sfērā [x]
• Serverī jābūt aktīvam/-i [x]
• Aktīva frakcija [x]
Anketa
Tēla Vārds Uzvārds: Alejandro_Ryker
Frakcijas Nosaukums: Alejandro's Bikes and Mopeds
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi): Man ir nepieciešamas šīs spējas,lai es varētu atveidot kvalitatīvu lomuspēli savā motociklu un mopēdu servisā.Pagaidām es esmu viens pats,ar laiku noteikti būs darbinieki,bet lai uzsāktu man vajag pašām sīš spējas.Nepieciešamas lai protams es varētu pelnīt attiecīgu naudas summu par savu ieguldīto laiku savā servisā un tā attīstībai.
Ekrānšāviņi ar roleplay pielietojot komandas /me un /do, kur attēlojat norādītās situācijas - riepu maiņa, xenon uzstādīšana, logu tonēšana, paintjob uzstādīšana:
Ārpuss tēla prasības
Vecums: 15
Ekrānšāviņš ar jūsu profila /history:
Atšķir terminus - riepa, disks, ritenis.
Papildini ar riepas pārbortēšanu.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Disks-Pliks disks,piemēram parastie steelies vai arī ,,1 Satz'' ir dažādu collu izmēri,kā 13,14,15,16,17,19 un pat vairāk collas.
Riepa-Melnais(parasti melns) apvalks ap disku,piemēri ir Michelin,Yokohama un nāk dažādos veidots,kā ziemas vissezonas un vasaras.
Ritenis- Disks un Riepa kopā,gatavs ritenis ko var likt virsū automašīnai.
Terminus izskaidroji, centies tos pielietot attēlojot arī rp situācijas iekš servera.
Apstiprinu! /Report vai F1, lai saņemtu spējas.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi