Vajadzīgās prasības, lai iegūtu mehāniķa spējas
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Piemērotas zināšanas attiecīgajā sfērā [ X]
• Serverī jābūt aktīvam/-i [ X ]
• Aktīva frakcija [ X ]
Anketa
Tēla Vārds Uzvārds: Brent Broughton
Frakcijas Nosaukums: SIA "East Central" Car Sales
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi): Vēlos iegūt mehāniķa spējas, lai palīdzētu spēlētājiem gaumīgi uzlabot savu automašīnu, kā arī velos izveidot rallija kommandu East Central, kā arī redzu ka ir ļoti liels pieprasījums pēc mehāniķiem iekš servera, cik noprotu to ir daudz bet nav tādu kuri ir ļoti aktīvi. Tādēļ es domāju ka esmu ļoti labs kandidāts šīm spējām.
Ekrānšāviņi ar roleplay pielietojot komandas /me un /do, kur attēlojat norādītās situācijas - riepu maiņa, xenon uzstādīšana, logu tonēšana, paintjob uzstādīšana:
Ārpuss tēla prasības
Vecums:14
Ekrānšāviņš ar jūsu profila /history: Spied Šeit!
Bambusa Lācītis
Papildini ar virsbūves sagatavošanu krāsošanai (bez krāsošanas).
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Apstiprinu.
Sazinies ar mani iekš servera rakstot /report vai spiežot F1.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Twizzy, Jello, Osmans, sluker, leafyfrost, Valchhaaa, Joker, Efrehs, Assassin, friend of deer, Enija, FalkeLV, LVnooB, Swufy, Kristers, Tējaaa, Tominsh, Ricins, PETER1ZZ, Scrubs, CheeseCrayon, alexdell2, Castellani, Ekskluzīvais, DidzzyS, Luwii, Jitzie, Zexity, Murish, MarkusBlad, Haseeb, martinsh, JankaPower, LMD, cjoma, Norbis, KristapsDD, plaksters