bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Mehāniķa spēju pieprasījumi
1
0
topic
[Mehāniķu Spējas] Grayson Johnson
vivexii
Lietotājs
2 atbildes forumā
Online: 4h 42m 38s
Redzēts 2023. gada 03. aprīlī, 13:11
Pievienots, 2021. gada 12. oktobrī, 23:07

Prasības lai iegūtu mehāniķa spējas. 

Piemērotas zināšanas attiecīgajā sfērā

Serverī jābūt aktīvam/-i 

Aktīva frakcija

 

Anketa

Tēla Vārds Uzvārds: Grayson Johnson

Frakcijas Nosaukums:Hennessy Workshop

Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi):Mehāniķa spējas ir vajadzīgas, lai varētu veidot roleplay kā mehāniķis, kā arī ir apnicis strādāt par autobusa šoferi. Vēlos izmantot mehāniķu spējas labojot, uzlabojot automašīnas Hennessy Workshop auto servisā. Nekad neesmu mēģinājis roleplejot mehāniķi tādējādi iegūstot mehāniķu spējas iegūšu pieredzi un varēšu veidot interesantu, jauku roleplay. Vēl es vēlos palīdzēt citiem cilvēkiem, citreiz pa dienām nav mehāniķu un tad tiem kuriem vajag nevar uzlabot automašīnas un es gribētu arī to mainīt.

Ekrānšāviņi ar roleplay pielietojot komandas /me un /do, kur attēlojat norādītās situācijas - riepu maiņa, xenon uzstādīšana, logu tonēšana, paintjob uzstādīšana:

Nav ekrānšāviņu, jo nav mehāniķu spējas un nevaru izpildīt šos, bet es aprakstīšu kā rīkotos šajos momentos. Riepu maiņa - /do stūrī stāvētu domkrots. /me piestumj domkrotu pie mašīnas un sagatavo to lai varētu pacelt mašīnu. /do domkrots sagatavots. /me ar domkrota palīdzību paceļ mašīnu. /do uz galda stāvētu atslēgu komplekts. /me paņem atslēgu komplektu un pienes to pie mašīnas riteņa un noliek tur. /me izņem atbilstošo atslēgu un sāk skrūvēt nost riteni. /do ritenis ir noskrūvēts. /me paņem rezerves riteni un sāk to skrūvēt klāt mašīnai. /do jaunais ritenis būtu pieskrūvēts. /me nolaiž mašīnu lejā ar domkrata palīdzību. /me noliek atpakaļ vietā domkratu un ieliek atpakaļ atslēgu atslēgu komplektā un noliek to atpakaļ kur paņēma to atslēgu komplektu.

xenon uzstādīšana - /do uz galda stāvētu atslēgu komplekts. /me paņem šo komplektu un pieiet pie mašīnas un noliek to. /me atver mašīnas pārsegu un sāk skrūvēt vaļā lampas. /do lampas ir izkrūvētas. /me paņem jaunos xenon lukturus un sāk skrūvēt tos vietā. /do jaunie lukturi ir ieskrūvēti. /me aiztaisa mašīnas pārsegu un noliek atslēgu atpakaļ komplektā un to noliek tur kur paņēma.

logu tonēšana - /me paņem tonēšanas plēvi un sagatavo mašīnas logus tonēšanai. /do viss ir sagatavots. /me ar tonēšanas plēvi nolīmē katru logu. /do pēc neilga laika viss ir pabeigts. /me sakārto darba vietu.

paintjob uzstādīšana - /me sagatavo mašīnu paintjob uzstādīšanai. /do mašīna ir sagatavota. /me paņem krāsas flakoniņus un sāk krāsot paintjob uz mašīnas. /do mašīna ir nokrāsota. /me atstāj mašīnu nožūšanai. /do pēc 2h laika mašīna ir nožuvusi. /me noliek visas mantas atpakaļ no vietas kur tās tika paņemtas.

 

Ārpuss tēla prasības

Vecums:16

Ekrānšāviņš ar jūsu profila /history: https://prnt.sc/1vvyy9n

Sn1kers
Lietotājs
Kūsēns
33 atbildes forumā
Online: 1d 2h 57m
Redzēts 24. martā, 21:31
Pievienots, 2021. gada 12. oktobrī, 23:28
2
post

nice

 

FalkeLV
Bijušais administrators
DK
884 atbildes forumā
Online: 35d 9h 7m
Redzēts 19. februārī, 00:25
Pievienots, 2021. gada 13. oktobrī, 01:04
0
post

Tā, daram tā, ka pagaidām noraidu tavu pieprasījumu. Paspilgtini savas zināšanas mehāniķa jomā un mēģini vēlreiz.

(un nelieto pēc katra /me uzreiz /do, kā arī nākamreiz erpo vienu lietu nevis visas)


Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 18 ( 116 skatījumi )
Jitzie, amsterdam, DidzzyS, Origo Urla, Nols, Dominox, Sn1kers, FalkeLV, vivexii, LMD, dandijs, Murish, Maruzha, 💜 Tvaiciņš 💜, Lauris29, archaa, Negro, RainersK