bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
7
0
topic
Jaunumi saistībā ar servisa sfēru
TrustR
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
564 atbildes forumā
Online: 36d 22h 29m
Redzēts 2023. gada 05. jūnijā, 01:39
Pievienots, 2021. gada 11. oktobrī, 00:29

Jaunumi saistībā ar servisa sfēru.

1) Redzot to, ka pilsētā veidojas tikai un vienīgi servisa biznesi. LSV ir nolēmusi šo sfēru veidot nedaudz citādāk, nekā tas ir darīts līdz šim. Pilsētā drīkstēs vienlaicīgi atrasties četri servisi. Viens serviss būs Los Santos Customs, bet parējie trīs varēs būt privātā sektora servisi. Lai serviss spētu pastāvēt, šim uzņēmumam ir jābūt aktīvam, šajā uzņēmumā ir jāatrodas vismaz pieciem aktīviem mehāniķiem. Ja dažādu apsvērumu dēļ serviss to nevar nodrošināt, tad laicīgi padot ziņu par to valdībai  (FM un VCT komandas atbildīgajiem). Šāda veida sistēma dos pilsētai kvalitatīvus servisus un labāku konkurenci starp tiem. 

2) Valdība ir nolēmusi palīdzēt servisiem nedaudz piepelnīties ar to, ka katru nedēļu kādam no servisam būs jāpilda speciāls uzdevums valdības labā, tādejādi iegūstot papildus peļņu par to.

Šie jaunie noteikumi stāsties spēkā no 18.10.2021 līdz tam brīdim pilsētā ir atļauts veidots neirobežots skaits servisu. Pēc augstāk minētā datuma servisu skaits tiks samazināts līdz četri. Atsijāti tiks mazāk veiksmīgi auto servisi.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0