Arhīvs
topic
Howard St. ClickaPievienots, 2021. gada 10. oktobrī, 21:04
esmu gejs sukaju
A, kas man tagad jādara? Es redzu labu fantāziju, bet nesapratu Tavu domu. Ja tas ir domāts topiks tad apraksti, kas ir šī organizācija un ar ko nodarbojās. Ar to arī pietiku, nav vajadzīgs fantazēt domāt kaut kādus mistiskus stāstus. "Bet Tu vari mēģināt vēlvienreiz" /Sudrabu Sirds.
esmu gejs sukaju
@HandlexY Pasties, uz savu topiku, cik ir iss, tev pašam tur ir, nekas cilveki cenšas vissmazs, atšķiriba, no tvis kko borzī virsu
esmu gejs sukaju
@windston veciit iemaacies norakstiit vismaz pareizi, slēgts. jaunu nelegālo organizāciju veidot nedrīksti
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 44 ( 450 skatījumi )
Xanaxza, Zale, Nigaaa, CarD, Guzman , Baarnijs, amiz, CiMBo, Liepinshh, Jitzie, MaryJane, naurz, pidars, 518293182, balenciaga, Tommy, Flexits, SANLA, sukamaniramurs, HandlexY, Bebrs, Draugs, LMD, Twizzy, joberis, Kapracis, nauriks, marats, Kamars, Kristers, Extazy, hoodsta, Sestais, Tropkillaz, hoodrat, Redžijs, LaKush, dandijs, Rixhijs, LVnooB, Loews, Biezaputra, Ryan Gosling, EmailsKruc
Xanaxza, Zale, Nigaaa, CarD, Guzman , Baarnijs, amiz, CiMBo, Liepinshh, Jitzie, MaryJane, naurz, pidars, 518293182, balenciaga, Tommy, Flexits, SANLA, sukamaniramurs, HandlexY, Bebrs, Draugs, LMD, Twizzy, joberis, Kapracis, nauriks, marats, Kamars, Kristers, Extazy, hoodsta, Sestais, Tropkillaz, hoodrat, Redžijs, LaKush, dandijs, Rixhijs, LVnooB, Loews, Biezaputra, Ryan Gosling, EmailsKruc