bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
5
0
topic
LSV jaunumi privātajā sektorā
TrustR
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
564 atbildes forumā
Online: 36d 22h 29m
Redzēts 2023. gada 05. jūnijā, 01:39
Pievienots, 2021. gada 09. oktobrī, 20:26

Los Santos valdības jaunumi privātajā sektorā

1)  Lai pilsētā nodrošinātu sekmīgu privātā sektora darbību un uzlabotu pilsētas ekonomiku. Los Santos valdība ir nolēmusi  privāto uzņēmuma atbalsta sektoru, kas palīdzētu cilvēkiem viņu interesējošos jautājumos.  Kā arī lai pilsētas ekonomiku neveidotu tikai autoservisi. Atbalsta sektors censtos palīdzēt uz šādiem jautājumiem, kā ,piemēram, ar ko sākt lai mans uzņēmums būtu veiksmīgs, kā labāk sadalīt sava uzņēmuma budžetu, kā izdarīt tā, lai mans uzņēmums atšķirtos no citiem un daudziem citiem, Jums interesējošiem jautājumiem. Uz sev interesējošiem jautājumiem droši var arī rakstīt mums e-pastā LSV@kick.lv ( TrustR pm)

2) Los Santos valdība turpmāk arī izsniegs starta kapitālus. Lai iesniegtu starta kapitālu Jums uz e-pastu ( https://mta.kick.lv/forums/topi…arta-kapitali/)  jāatsūta informācija, kurā ir norādīti šādi punkti. 

Organizācijas nosaukums:

Ekrānšāviņš ar (f3) paneli:

Organizācijas tips (auto salons, serviss utt):

Organizācijas atrašanās vieta:

Īpašnieka telefona nummurs:

Sīkāka informācija par starta kapitāliem ir atrodama šajā linkā https://mta.kick.lv/forums/topi…macija/?post=0

3) Lai veicinātu ekonomiku un LSV spētu palīdzēt ar budžetu pārējām valsts organizācijām. Valdība ir nolēmusi to, ka tiks iekasētas nodevas no privātajiem uzņēmumiem, atkarībā no to peļņas, darbinieku skaita un uzņēmuma lieluma un citiem faktoriem. Ja nodevas netiks maksātas, tad tiks izteikts brīdinājums un nodevu procents celsies, pēc kā var arī sekot uzņēmuma likvidācija.

Pēdējo reizi rediģēja TrustR, 2021. gada 15. oktobrī, 17:43.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0