Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Esmu aktīvs/-a forumā [X]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [X]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [X]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [X]
Anketa
Vārds: Palmijs
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Failiure
Izveidoto personāžu saraksts: Patreiz nav!
Pieredze šāda veida amatā: Ir salīdzinoši laba, skatoties pēc tā kādi mūsdienās tiek taisīti serveri!
Pieredze lomuspēles jomā: Man ir normāla 5 gadu MTA RP pieredze, Aizsāku serverī MTA:RP sapratu kad man tur īsti nekas nepiesaistija, tādējādi aizgāju uz OWL Gaming. Tad nospēlēju tur līdz 2017.gada maijam un tad iesāku atveidot RP iekš MTA.KICK.LV Servera.
Servera /history ekrānšāviņš: Nav
Motivācijas vēstule: Sveiki mani sauc Palmijs, esmu 16 gadus vecs, vai jauns kā kuram, bet nu brīvajā laikā man patīk atveidot Lomuspēli, kopā ar cilvēkiem, un arī dažreiz vienam. Aptuveni katrudienu pieceļoties ieslēdzu datoru un lielāko ties spēlēju spēles, vai runāju ar kādu iekš Discord, tā aptuveni esmu parasts pusaudzis kas izbauda savu laiku spēlējot video spēles!
Protams. Pirmo reizi mūžā redzu Tevi, noteikti pat nezini, ka serveris ir ciet 🤡
Būtu paspēlējis, pierādījis sevi no labās puses un tad rakstījis, nevis ienāc forumā, ieraugi Pieteikumi sadaļu un uzdrukā uzreiz. 🥲
No manis PRET, nebūs vecīt, pārāk daudz gribi
Ok motivacijas vestule nevis motive cilveku tevi uznemt bet druka savu dzivesstastu, pret , zals un mazins
Es ieraudzīju archa komentu un sapratu, kad es laikam izglābu sevi no vēža lasīšanas. Pret, kas tu nahu1 esi ?
MTA:RP sapratu kad man tur īsti nekas nepiesaistija, tādējādi aizgāju uz OWL Gaming
Aizsāki speelēt MTA:RP kurs tevi beigu beigas nepiesaistija un tad tu speeleji owlgaming?
es tiesam nevaru iebraukt kas tur ir rakstits.
un taa nav motivacijas veestule skolniek
Sagaidi kad serveris atvēries un pierādi sevi un tad jau būs redzams. Pašlaik PRET.
Archa, tu jau tik pat maziņš esi, tev tik pat vien gadi ir, ja pat ne mazāk🤣
Bļad ja kāds nesaprot kas es īsti esmu, esmu fuckin Shaq Carty vai citiem zināms kā Lil Carty vai Lil Pumpis so yeah!
Pret, paviršs darbs.
Neteikšu to, ka šis pieteikums bija waste of time, jo viņš tāpat visticamāk tapa piecu minūšu laikā.
Labots: "Bļad ja kāds nesaprot kas es īsti esmu, esmu fuckin Shaq Carty vai citiem zināms kā Lil Carty vai Lil Pumpis so yeah!"
: DDDDD
Fucking yo shawty before she leavin
Sorry fujak.. Esi zināms purns IC repoji biji ķipa slavens n shit , bet neesmu Tevi redzējis kāda frakcija kur tu būtu parādijis savu RP pieredzi u.t.t
Pret (
rekomendeju jo si motivacijas vestule loooti atgadina manas draudzenes - bedu masas ilgas iesniegumu! prezenteju:
Es ļoti ilgi domaju, ko teikt, nezinaju vai vardu pret rakstit ar maziem vai lieliem burtiem tapec
PrEt
Ja tu pat iedrošinajies zem sava pieteikuma sevi iepazistinat, tas tikai paviršinaja pieteikumu, jo lil pumpis un tadas lietas reali NĒ
lūdzu sakiet man ka šis ir joks. Palīgā!
Ar nožēlu vēlos paziņot, ka jūsu pieteikums tiek noraidīts.
Pieteikuma esošā informācija neliek domāt, ka esat ieinteresēts atrasties administrācijas sastavā
Jitzie, Kristiāns, Admiiiks, jurislips, Bosch, Origo Urla, Rixhijs, Gozmit, MrLa!pa, quickasfuck, Guzman , Cryptix, Luwii, Memorie, Haseeb, Cody Gregory, DidzzyS, bLank, Grums, Tominsh, Ricins, dqlepey^^, hoodsta, timaballs, KristapsDD, Sharper, Kapracis, Enija, LUĪZE, Sardze, GaraiS, martinsh, raivorijs, Assassin, Kristers, rackzz, Devitais, Draugs, pagarinatajs, Bridges, ELSB, sippa, 9Boz, dandijs, fletcher2, Dinčaa, nauriks, draiver, CarD, Tējaaa, Palmijs, samantiina, archaa, Castellani, Scrubs, Sestais, Sneaky, Arhimēds Pitagors, Murish, FalkeLV, 💜 Tvaiciņš 💜, 518293182, duman, Kiwix, joberis, Tropkillaz, LMD, TheZero, Swufy, RainersK, Twizzy, yanchux, SNAKE, annija