Vārds: Mikus Gustavs
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): M1keLanGelo ,M1ke
Izveidoto personāžu saraksts: Nav tagad.
Pieredze šāda veida amatā: Ļoti neliela, menešniekos.
Pieredze lomuspēles jomā: Nu kādi 3 gadi.
Servera /history ekrānšāviņš: nevaru tagad.
Motivācijas vēstule:Esmu diezgan komunikabls, cenšos pārsvarā izrādīt to pozitīvo nekā negatīvo, vienmēr kādam cilvēkam dodu otro iespēju, jeb izlabot savu kļūdu. Neesmu nekāds ''RP Gurū'', bet es domāju ka varēšu izkaidrot roleplay pamatus kādam jaunam spēlētājam. Nebūšu tas cilvēks kas ''izmainīs RP līmeni serverī'', jo viss roleplay balstās uz pašiem cilvēkiem un viņu kreativitāti, vajag tikai viņus uzmundrināt. Runājot par pašu Gamemaster statusu, pieredze ir bījusi menešniekos.Pats roleplay man arī nav svešs.
atbalstu jo nav rp gurū bet speej palidzet
ne.lv
Ok, pie pieredzes raksti , ka ir pieredze lowaku serveros , bet motivācijas vēstulē raksti ka tādas nav?????? Pret vispar nezinu tevi kur nu vel status, pastāv arī gados "xd"?
Nav zaķim tagad jālien dirsā lai dabūtu statusu.
@FL3X tiešām visu pateica
Cali tev tiesām vajadzētu pierādīt sevi, jo neeemu par tevi vispar neko ne redzējis, ne dzidējis. Gribētos prasīt, kas tu esi?
Tad tev ir pieredze, vai nav?
Pārāk maz esi uzrakstijis, pieteikums neuzrunā
Pilnībā piekrītu @archaa
Pret!
Ja nemāki dirsā ielīst tad nelien vispār.
ja nemaaki trollot tad netrollo
https://mta.kick.lv/forums/topic/11126/smotrjagi/
Ta kicka visi admini gandriz vienaadi,rekomendeeju sho speletaju,kas vares iemaciit lowakiem ,jo vins nav rp guruuu
kauna traips, ceru šis ir joks.
pret
kass pa nah
''xd''
leģenda stāsta, ka pat līdz šai dienai ar autobusu brauc los santosā
Labs
Pieredze šāda veida amatā: Ļoti neliela, menešniekos.
pret, mēnešnieku lietotāji ļoti labi izprot roleplayu.
District76, kad tu beigsi beidzot tēlot kruto gangsteri? aizej nosprāgsti beidzot vai pablauj uz mammas atkal..viss ko es gribu, ble ludzu nahujn nepieskaries vairs klaviaturai ākst.
Par pieteikumu došu par, kaut kas piesaistīja, tomēr varētu uzrakstīt ko vairāk un kaut kā izrādīt savu iniciatīvu plašāk
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
@Marquez var redzēt ka tev ir uzmanības trūmums
Hahahahahahzha @District76 , Ierunājas pasaules naba kuram vienmēr trūkst uzmanības un tēlo baigo gangsteri ej nosprāgsti.
veram ciet bla
Loews, joebiden, jurislips, Kristiāns, Jitzie, Dekraa, quickasfuck, kristaps_hokage, Rixhijs, Guzman , Haseeb, Cody Gregory, Danno, amsterdam, nauriks, CarD, archaa, KasParNa*uj?, LuckyDonut, Sharper, Zoro227, ASTRODIUM, friend of deer, blaze, GaraiS, Assassin, Origo Urla, RainersK, martinsh, Ryan Gosling, Gangsta, Tropkillaz, yanchux, EBK, Dinčaa, Maruzha, RageQ, Raivis, M1ke, Swufy, 9Boz, duman, Ērms, Tējaaa, 518293182, daunars, annija, Kiwix, DidzzyS, Laurz, draiver, samantiina, juppi, Gozmit, bLank, raivorijs, ELSB, Enija, fletcher2, Castellani, dandijs, 💜 Tvaiciņš 💜, Tominsh, sippa, FL3X, Kapracis, Draugs, LMD, Bosch, sukamaniramurs, Twizzy, Kristers, amiz, Sestais, silvia, shockins, LUĪZE, cjoma, GoblinX, Falk, Ricins