Iesniedzot sūdzību par administrāciju
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds:Tyrone Turner
Augstākstāvošā/o lietotājvārds:Spencer
Iesaistīto personu lietotājvārdi:Addisone Mason,Peter Breed,vel kkads čubārs,spencers.
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Tātad braukājos ar moci ieraugu mentus piebraucu klātan,ķip dzirdej ka ments neklausas piebraucu pie mašīnas kuru apturēja es pateicu ooc čatā viņiem tak poh galvenais uzspist 28k sodu un viss,man spencers noņem ooc čatu un es uzrakstu ar /do Lūdzu piedomā ar galvu kādas summas jūs liekat un cik ilgi jāgrindo... viņš iemej ajaila un pasaka iemācies pielietot do es protu pielietot,bet es viņu pielietoju tapēc jo atņem ooc čatu,labi es tur rakstu reportu pa viņu man viņš visu laiku closed reportu taisa es uzrakstu Terrence pieņem manu reportu jo spencers taisa ciet,un es uzrakstu velreizs un man spencers closed reportu un iemeta stingrā aplikāciju kārtošanā jo nemāku izmantot ./do bet es māku!!
Pierādījumi:https://failiem.lv/u/udh22xeyw
Komentāri:Bez komentāriem vienkārši...
Nu pats vainigs, ka aizrādi cilvekam. Ja tu visu dienu braukatu un ķertu ar pd mahu tad zinatu ka dzivot
Lieks posts, nav iesaistīts sūdzībā || Sodīts
All we had to do was follow the damn train, CJ!
Nu neviens jau nelika izvēlēties pa lspd strādāt..
Bruhh es vairs to kicku vairs nekapashu es jau nevaru
nekapa, neviens tevi netur
uzraksti vēlreiz to sūdzību ar sakarīgiem teikumiem
L A B D I E N
Tu piebrauci pie situācijas, sāki to traucēt ar savu ooc, atņēmu tev OOC, sāki rakstīt caur /do, teicu lai neraksti caur /do, turpināji raksīt caur /do, sodīju tevi par to, tad tu vienkārši sāki spamot reportus, falsoju kādus 20 reportus, tad sapratu, ka neesi nopietns.
Nja piekritu Draiver mani ari ments apturēja un tu piebrauc tik klāt un ar /do command tik kko raksti un ieņirdz, kipa kad apturēja, tev teica lai brauc prom un bridinaja lai beidz izmantot /do tu turpinaji un ignorēji admina teikto, un beigās dabuji ko pelniji.
@Wo1in man ir 14 gadi sha 15 btw,un kurš teica ka es mirstu tu dibil vai kā ar tevi tava attieksme prost iedeāla! Un ko es nevaru izciest šo attieksmi... nenozīmē kad man 14 var pret mani izturēties kā ar suni...
draiver, Jitzie, Tomijs, Scrubs, Strepchy, UmpaLumpasss, snopijs, nauriks, KristapsDD, RageQ, blaze, Raivis, 💜 Tvaiciņš 💜, Tony Chicken, perseverance, Kapracis, EBK, 518293182, Ricins, Maruzha, timaballs, Knight, DidzzyS, sukamaniramurs, Sneaky, Laurz, dandijs, Swufy, FalkeLV, samantiina, FL3X, Enija, bLank, Castellani, Hačiko, ivanovs, Kiwix, raivorijs, Negro, juppi, Draugs, MaryJane, yanchux, uravnobeshen, archaa, Loews