bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
10
2
topic
05/07/2021 - Policijas šefs atkāpjās no dienesta pienākumiem. Thomas Fletcher dodās pensijā.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 11h 54m
Redzēts 20. augustā, 00:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 05. jūlijā, 21:58

Pirmdiena, Jūlijs, 5, 2021

Š.g, 4 Jūlijā notika iekšēja, Los Santos Policijas Departamenta, augstākās un vadošās komandas sapulce, kurā Policijas Šefs Thomas Fletcher nolēma atkāpties no saviem dienesta pienākumiem un doties pensijā. Augstākās komandas lēmums par nākamā Policijas Šefa iecelšanu ir sekojošs

'' Pēc 2021 gada, 4 Jūlija, policijas šefa Thomas Fletcher oficiālā paziņojuma, kurā ir teikts par Thomas Fletcher atkāpšanos no dienesta pienākumiem, tiešiem Policijas Šefa pienākumiem Los Santos Policijas Departamentā, departamenta augstākā komanda, pēc Policijas Šefa Thomas Fletcher lūguma un Policijas Komisāra apstiprinājuma, amatā ieceļ Kevin Stokes, un kā Policijas Assistantu ieceļ Enrico Salvia. 

Pēc sapulces ir ticis veikts pieprasījums presei pieņemt bijušā Policijas Šefa atvadu vārdus, 5 Jūlija vakarā. Tās pašas dienas vakarā, departamenta Šefa Birojs publicē rakstu par Šefa atkāpšanos no dienesta pienākumiem. Policijas Šefa teiktais preses konferencē-

'' Uzņēmu šo departamentu, 2020.gada Oktobra sākumā, kad man radās tāda vēlme un iespēja. Rūpējos par šo departamentu vairāk nekā par sevi pašu, tas viss bija priekš tā, lai pilsētas iedzīvotāji būtu drošībā no iekšējiem un ārējiem ienaidniekiem. Lai atbrivotu pilsētu no liekas korupcijas, kā Policijas Departamentā tā arī citās, pilsētā esošajās valsts struktūrās. Tas uzdevums bija uzsākts un lielākā plānotā daļa bija izpildīta. Vairākus mēnešus sīvas cīņas par departamenta iekšējo un ārējo politiku, nu ir nogājusi no maniem pleciem, mans vadošais un augstākais sastāvs ir pārvarējis lielas grūtības departamenta stāvokļa uzlabošanā un liela vārda celšanai pilsētas vēsturē. Lieliem pārbaudījumiem cauri ir gājuši arī departamenta virsnieki un seržanti, sākot no vairākām pārmaiņām , iekšējām un ārējām, beidzot ar trīs atvadu ceremonijām. 2020.gada beigās departaments piedzīvoja mazas pārmaiņas, atjaunojoties Šerifa Departamentam bet beigās, departaments krita atpakaļ uz maniem pleciem. Es un mana komanda ir pateicīga pilsētas iedzīvotājiem par cerībām un atsaucību, kuru saņēma mūsu departaments šo mēnešu laikā. Liels paldies ir vecajam, virsnieku un seržantu sastāvam, kā arī esošajam, kurš ir palicis pāri. Departaments nekad nav bijis brīvs no nepacietības sastāvā, liekiem strīdiem un galvenokārt no korupcijas, bet mūsu komandas darbs šo 10 mēnešu laikā, ir tiešām iespaidīgs, jo korupcijas līmenis departamentā ir strauji mazinājies. Tiešām, daudz kam esam gājuši cauri 10 mēnešu laikā, vairākiem virsnieku arestiem, bīstamām situācijām un pat diviem teroraktiem. Bet visam pienāk laiks, laiks kurš ir jāciena un mans laiks ir pienācis, nodot departamentu cita cilvēka rokās. Savu ieguldījumu departamenta attīstība un pilsētas drošības līmeņa uzlabošanā, ar savu veco un esošo departamenta sastāvu esmu veicis, mans laiks ir pienācis un varu doties pensijā. Lai dievs svētī Ameriku. ''

Lietotāji skatās šo tēmu: 0