Pārdodu lielu garāzu ar daudz telpām un papildus velvienu kontēneri kurš skaistas kā garāža cenu piedāvājiet paši raksti uz manu epastu Mazspuika@kick.lv (pm)
garažā ir 1 seifs un 6 auto pacēlāji ka arī offis šī garaza būtu laba priekš biznesa veidošanas piemāram mehāniķa uzņēmums atrašanās vieta laba nav grūti atrast.
iekopējam saiti uzpiežot tā nedarbojas ( paldies )
Man jūsu norādītais attēls neveras vaļā nekādīgi. Nav iespējams saņemt linku ar vairākām bildēm no šīs vietas atkārtoti sludinājumā vai nosūtot man privāti uz ēpastu meisons666@lsmail.sa ((pm))?
mm es iekopējot linku varu atvertu bet nu ja tev nesanak protams aizūtīsu uz norādīto epastu
cena būtu 70k bet vel runājama
Nahuj ej ar saviem 70k.
Es to Tavu garāžu pat pa 20'000$ neņemtu, beidz sapņot un nolaidies uz zemes. Tas, ka Tev to garāžu iesmērēja nenozīmē, ka Tu viņu tagad pārdosi par tādu cenu.
Garaža ir to vērta un savas domas variet paturēt pie sevis nejau jūs tirgojat
Pārdota
💜 Tvaiciņš 💜, HENKONZ, niksniklaavss, MarkusBlad, martinsh, dandijs, ivanovs, DidzzyS, Murish, raivorijs, Origo Urla, juppi, RageQ, Draugs, Ryan Gosling, yanchux, Supreme, nauriks, pagarinatajs, annija, sukamaniramurs, 2Pac, Jitzie, Norbis, blaze, Dayzer, A1, Maruzha, klassiks, FalkeLV, Zvaigznite, Arhimēds Pitagors, Skrevele, Laurz, DriverOG, RainersK, FL3X, UMEH, Assassin