Sūdzību paraugs
~ Vārds: Addisone
~ Uzvārds: Mason
~ Automašīnas marka, modelis, gads, specifiskās iezīmes: 2007 Subaru Impreza WRX STI
~ VIN: 4171
~ Automašīnas atrašanās vieta, kad konfiscēja (pierādījumi): Pierādījumu nav bet vēlos lai darbinieks, kurš konfiscēja atsūta pierādījumus, ka mans auto atradās uz ceļa vai neatļautā vietā. Pirms brīža es vēl viņu redzēju savā teritorijā "VorTex Auto"- mašīna bija stāvējusi sadauzīta teritorijā ar vaļā vartiem.
~ Sūdzība: Vēl pirms 10 minutēm redzēju ka man subars atradās privātā teritorijā un ja darbiniekam kurš konfiscēja auto nav pierādijumu tad vēlos savu mašīnu atpakaļ.
up
up
dandijs, Jitzie, Avatars, Enija, HENKONZ, ricardssb, astr0q, alexdell2, Bebrs, DriverOG, 💜 Tvaiciņš 💜, Murish, flinstons, nauriks, Tējaaa, archaa, draiver, Castellani, raivorijs, FalkeLV, sukamaniramurs, joberis, timaballs, Draugs, DidzzyS, Sc4rLV, blaze, MarkusBlad, Dayzer, Raivis, Ricins, Gangsta, fletcher2, Swufy, ELSB, samantiina, annija, Lauris29, RageQ, martinsh, Maruzha, ivanovs, RainersK, LMD, Kiwix, yanchux, wfud, UMEH, Laurz, LUĪZE, Sneaky, friend of deer, Assassin, perseverance