Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Toms
Vecums: 15
Pieredze RolePlay jomā: Pieredze ir diezgan liela, esmu pabijis daudzos RP serveros un visus aspektus esmu apguvis.
Intereses/hobiji: Daudz sēžu pie datora, tur aiziet lielākā daļa mans laiks, bet bieži vien sanāk arī iziet dabā un darīt ne tik unikālas, bet ļoti veselīgas aktivitātes kā zvejošana utt.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Tātad, nesen biju iegājis mazā serverī, bet situācija ļoti iepriecināja un pat pārsteidza mani. Ieraudzīju, ka pilsonis meklē LSPD priekšnieku sakarā ar ieroču licenzi, es pieteicos kā LSPD priekšnieks, mēs norunājam tikšanos LSPD. Tur arī es veicu ar personu ''pārrunas'' sevis piesegšanai. Pabeidzu runāt ar personu un teicu lai brauc man līdzi uz māju jo PD laminētājs bija sabojāts, mēs aizbraucām, es sagaidīju momentu kad šis nebūs ar seju pret mani un izdarīju savu gājienu, respektīvi - iesitot personai pa galvu, pārējais jau saprotams, aptīriju utt. Bet man šī situācija ļoti apmierina tikai tādēl, ka kaut, kas tāds nav bijis dzirdēts un to visu varēju paveikt bruņots tikai un vienīgi ar labu RP.
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): Discord: Jitzie#7337 , insta: toms_reinis.
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Galvenais mērķis ir atrast jaunus draugus ko man laika gaitā jau ir izdevies paveikt un tas mani ļoti apmierina.
Novēlējums serverim/spēlētajiem: TIkai un vienīgi turpināt attīstīt savu RP jo te ir labāka vieta, kur to darīt.
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem: Komūnā esmu jau vairāk, kā mēnesi, bet nu tikai tagad izdomāju izveidot sasveicināšanās topiku, agrāk baigais slinkums bija. Daudzi jau mani pazīst, bet liels sveiciens visiem, kas vēl nē.
cauv!
cau
labrit
čau!
Būtu jau uzrakstījis kaut ko vairāk, bet okei, čau.
ch geimer
labrit no rita
Vecums: 15
Pieredze RolePlay jomā: Pieredze ir diezgan liela
hujzin kas tur liels var būt, bet veiksmi te. Tā tev noderēs
Sveiks! Vēlu veiksmi!
Sveicināts karabāze!!! Tur buru!
woin, samacijies jau no chilla sita teikt?
Sveiks, veiksmi!
caw
fujax
Safety21, nauriks, Jitzie, Collins, ivanovs, Twizzy, sencis., DriverOG, jurislips, Flexits, dandijs, samantiina, HENKONZ, ELSB, Kaprīzā, Gozmit, sukamaniramurs, Sardze, Ne, quickasfuck, RainersK, MrLa!pa, goldie, Ekskluzīvais, Zexity, Luwii, bLank, Cody Gregory, Kapracis, Negro, daunars, KasParNa*uj?, 518293182, Sneaky, archaa, blaze, TurboRaķet, yanchux, Ofkors, Raivis, annija, Laurz, LMD, Bosch, Gangsta, Kriksis, raivorijs, GoblinX, Tropkillaz, draiver, Steezijs, Draugs, marats, Ricins, Maruzha, Kazocinsh, FL3X, 💜 Tvaiciņš 💜, amsterdam, Hačiko, Tējaaa, Kristers, juppi