bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
1
0
topic
Vyacheslav Manusharov
kuzma
Lietotājs
10 atbildes forumā
Online: 16h 34m 04s
Redzēts 2021. gada 27. oktobrī, 20:46
Pievienots, 2021. gada 27. maijā, 22:04

Vyacheslav Manusharov ir 24.gadus vecs Krievijas pilsonis. Dzimis Maskavā kādā ļoti nabadzīgā ģimenītē, kurā tēvs bija tā saucamais laupītājs un pa Maskavas ielām mētāja(pārdeva) narkotiskās vielas , lai nopelnītu ģimenei iztiku. kad man bija 15.gadi tēvs man teica "nāc dēls, iesim laupīt parādīšu kā tas ir jādara lai nākamreiz zini" un tā aizsākās mana laupīšanas karjera , kuras laikā tēvs samācija visādus trikus. 19.gados tēvs man iemācija kā uzaudzēt kvalitatīvu zālīti, jeb marihuānu kuru pēc tam pārdevām mūsu spotos. Tākā ģimene bija ļoti trūcīga un māte mirusi, darījām visu lai ir maizīte ko uzlikt uz galda. kad man palika 24.gadi tēvu apcietināja par narkotisko vielu tirgošanu, tapēc es devos savos laimes meklējumos uz los santosu, par pēdējo naudu nopirku biļeti un devos jaunos piedzīvojumos. ielidojot Los santosā Vyacheslavs uzreiz meklē bagātus cilvēkus kurus varētu apkrāpt vai apzagt, kā arī izvilināt no auto un aizbraukt ar to. Īrējot mazu istabiņu kurā viņs audzē marihuānu un meklē jaunus uzticīgus pircējus.

Pēdējo reizi rediģēja kuzma, 2021. gada 27. maijā, 22:05.
kuzma
Lietotājs
10 atbildes forumā
Online: 16h 34m 04s
Redzēts 2021. gada 27. oktobrī, 20:46
Pievienots, 2021. gada 29. maijā, 19:13
0
Pirmā raža!

Lietotāji skatās šo tēmu: 0