Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ ja ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ ja]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ ja]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ 24 man]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ jap ]
Anketa
Vārds: emils
Vecums: 24
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): sugarcane
Izveidoto personāžu saraksts: emil russo
Pieredze šāda veida amatā: esmu bijis admins playhard un šobrīd arī chi**.lv pārzinu ļoti labi visas komandas pieredze man ir liela.
Pieredze lomuspēles jomā: viss sākās ar csgo bet tad erpot saku samp laikos tas ir apmeram 6-7 gadi, māku erpot gan nelegālo gan legālo playhard serverī biju lspd priekšnieks
Servera /history ekrānšāviņš: https://prnt.sc/13ckrgr
Motivācijas vēstule: tātad sveiki man sauc emils pašu mta spēlēju jau kopā 10 gadus neskaitot tikai rp sāku ar freeroam un mta pubg. es velos but servera uzraugs jo uzskatu ka man ir lielākas zināšanas par pus staff komandu, man patīk palīdzēt citiem un vērot situācijas un ielidināt kādu ajail par pārkāpumiem, apmācitu es spēlētājus sākumā kad mēs esam divata bet pec tam jau laistu speletaju erpot uz ielas. es saprotu gan legālo gan nelegālo pusi ar mani problemas vispar nebutu. cerams ka pienemsiet mani jo tiesam to nenozelosiet un serveris bus uzlabojies
pret, paliec savā menešniekā
te nekā nav
Pret, nekādas piepūles iekš pieteikuma.
goblin ble ej skripto lomuspeli
noname
PRET, pirmo reizi šo piparu vispār redzu, un dzirdu no vina gala kaut ko.
Who are you?
Pret
Labrīt! Atnāci bekot? Beko tālāk..kautgan es te vairāk nespēlē negribu Tevi redzēt pie statusa.
PRET! K.O. dodies mājās
Tavs dārgais skrubinātājs.
ja jani pasaki emilam!
EJ GULET
And we say BYE BYE!!!
Nebuuuus!
Ej atpakal sedi chilla kurs atveras reizi menesi, - iq , pret.
Iemācies rakstīt pirms piesakies par uzraugu. Šito pat nevar par pieteikumu nosaukt.
pret.
Pieredze lomuspēles jomā: viss sākās ar csgo
izskatas, ka calis izdzeris 1 alinu par daudz un izdomaja gm pieteikumu uzrakstit
kas tu tāds? pret
čiriks un bus rec
fujax
Ja playhard taadu tipinu kaa Tevi neesmu redzejis. Tiesam forss pieteikums.
zbis pieteikums, var redzet ka ar sirdi rakstits
viennozimigi par
''jo uzskatu ka man ir lielākas zināšanas par pus staff komandu'' galvenais, ka pats tici.
pret
Murish, Adrul1s, Jitzie, everest, Kumars, NormensLV, annija, Skrevele, timaballs, Sicitisss, Castellani, flinstons, Loews, daunars, Gozmit, Raivis, Nuwzys, ivanovs, martinsh, Buriks, GoblinX, pagarinatajs, RainersK, Kazocinsh, LuckyDonut, sippa, dqlepey^^, 518293182, Artix, Burbule, archaa, Lindy, Ofkors, FalkeLV, DriverOG, ELSB, 7n4_, uravnobeshen, EBK, yanchux, dandijs, Biezaputra, Kriksis, Ryan Gosling, Floquet, HENKONZ, Steezijs, Kiwix, Assassin, Swufy, samantiina, sluker, Bosch, Sneaky, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, marats, Tropkillaz, Gangsta, DidzzyS, raivorijs, niksniklaavss, draiver, Draugs, bLank, N1ce7ry, juppi, nauriks, 9Boz, hoodsta, Enija, Tējaaa, 2Pac, Kapracis, Emmet_Bowman, Norbis, Čivrix, Hačiko, 💜 Tvaiciņš 💜, klassiks, FL3X, Maruzha, Kristers, Sc4rLV, LMD, Scrubs, Bridges, Valchhaaa, MarkusBlad, LUĪZE