Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Sicitisss
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Liang Shacko Benjamin Maroles
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Liang Shacko Benjamin Maroles
Ko spēlētājs/i pārkāpa: NonRp CarDM
Pierādījumi: Screenshot by Lightshot (prnt.sc) Screenshot by Lightshot (prnt.sc)
Komentāri:Gribeju pardot masinu, teica dodamies uz banku un pectam uz csdd aizbraucam uz csdd prasija izbraukt teicu nav laika vai nu nem vai neko, sis ic saka dirst es ic iepisu vinam un talak jau ss ir redzams, pectam kamer liku ss uz prnt.sc tikmer sie ara vainu sasava vai sadauzija auto lidz tas vairs nav iedarbinams tikai to momentu nepaspeju piefikset
Iesniedzot sūdzību par spēlētāju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.
Es nav dakters, bet šitam ir pizdā.
cali kur tu esi redzejis ka CSDD kads kaujas?
(6) DMV fight - YouTube ludzu pielietojot tadu burvu lietu ka Internets var visu ko redzet un uzzinat
vajadzēja nevis čista vienu reizi, bet gan pizdi kārtīgi viņam iedot, lai zin ar ko runā
Benjamin Maroles seit. Tatad, man ir liela neskaidriba, kapec vins vispar uzbruka uz mana ic drauga csdd, nu mes ic velamies atriebties un sadauzijam vina auto. protams visu erpojam. Izskatas, ka jums seit par katru situaciju reporti nak.
Jasna, ar rokām sadauzīja motoru, virsbūvi.
Nu diemzel dauzot virzbuvi daudzas ari motors saja burvigaja spele, ar to tu neko nevari padarit. Ta ir speles loģika, nevis musu vaina.
"Izskatas, ka jums seit par katru situaciju reporti nak."
tieši tā
Liang Shacko šeit, tas jau nav normāli, ka cilvēku sāk sist iekš csdd, kapec atriebības pēc nevarētu sākt mašīnas virsbūvi sist?
Bieži pasaule publiskas vietas notiek kautini kapec ieks csdd es tev pizdi nevareju iedot ? vel peitam man ir adidas kostims ka istam izsitejam... so
un ja tu ar rp sabojaji man auto tad ludzu seit pat ss
Lūgums vainīgajiem iesūtīt logfailus ar to , ka noerpoja sišanu.
Sūdzība nepatiesa. Tevi nosauca par vietējo bomzi un tev esot adidas kostīms nenozīmē , ka tu katru tagad vari klapēt pēc kārtas.
Nebija tik pamatots iemesls , lai zaļajā zonā uzsāktu brawl.
girts, Jitzie, Origo Urla, Gozmit, dandijs, Bosch, HENKONZ, Sicitisss, 2Pac, LuckyDonut, archaa, Maruzha, Kristers, Murish, beglis, Hačiko, emilinss, ELSB, Gonzalez, Sneaky, RainersK, ivanovs, smeeriite, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, bLank, Draugs, EBK, raivorijs, Castellani, daunars, timaballs, DidzzyS, niksniklaavss, Tropkillaz, RageQ, Raivis, draiver, Gangsta, nauriks, 💜 Tvaiciņš 💜, Angelis, Assassin, blaze, Dinčaa, LUĪZE, MarkusBlad, Enija, DriverOG, Tējaaa, annija, martinsh, juppi, Laurz, FalkeLV, yanchux