Tātad vēlos sasveicināties no jauna pa cik pēdējo reiz sveicinājos 2018 gadā.Mani Sauc Sergejs man ir nu jau 41 gads Mīlīši.Nekas Dižs nav mainījies Draugi,joprojām esmu invalīds,joprojām patīk Meitenes joprojām esmu Sēdoša suņa augumā smejoties.Tātad vēl kas Uz Doto brīdi nestrādāju pa cik ir grūtības ar Veselību.Dzīvoju ar Mīļiem Radiņiem.Cieniet citus un citi cienīs jūs.Bučas No Rastiņš!!!!
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
Fetcher kapēc? man būtu jākaunējas par to?
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
Zdarova
Sveiks jaunieti kurš savu sigature ir samākslojis un kurš iesēdās ajailā pēc tā.
Čau Čau,41 gads un MTA spēle? Es hujeju
SkyLine, Collins, yanchux, Jitzie, Twizzy, realduksitis, dandijs, Bosch, RastA, Tropkillaz, Kazocinsh, samantiina, sluker, EBK, buffrider, Kapracis, Gangsta, Murish, nauriks, CarD, Gonzalez, daunars, Assassin, pidars, draiver, Lindy, Buriks, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, annija, Tējaaa, uravnobeshen, raivorijs, Origo Urla, Castellani, Draugs, Gozmit, PETER1ZZ, niksniklaavss, Hačiko, archaa, MarkusBlad, Valchhaaa, Haseeb, ivanovs, Raivis, DriverOG, Čivrix, Artix, dmer777, Dieggo, RainersK, LuckyDonut, marats, sippa, 9Boz, 518293182, Emmet_Bowman, beglis, HandlexY, Kristers, Angelis, Sneaky, DidzzyS, FalkeLV, ELSB, IceKing, bLank, 💜 Tvaiciņš 💜, Biezaputra, FL3X, Kiwix, Sestais, Kartoška, Swufy, 2Pac, 7n4_