Tātad vēlos sasveicināties no jauna pa cik pēdējo reiz sveicinājos 2018 gadā.Mani Sauc Sergejs man ir nu jau 41 gads Mīlīši.Nekas Dižs nav mainījies Draugi,joprojām esmu invalīds,joprojām patīk Meitenes joprojām esmu Sēdoša suņa augumā smejoties.Tātad vēl kas Uz Doto brīdi nestrādāju pa cik ir grūtības ar Veselību.Dzīvoju ar Mīļiem Radiņiem.Cieniet citus un citi cienīs jūs.Bučas No Rastiņš!!!!
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
Čau
Chau vecais draugs..Sen neredzets
Ratatatat, čauu 🍼
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Čau
Čau, čau, Serjoga, sen neredzēts... Esi sveicināts atpakaļ
Veiksmīti!
fujax
Wazap, vecais !
salam
Čaw, ludzu bez gm pieteikuma , paldies.
Man jau patīk, ka džeks uzraksta, ka ir invalīds un problēmas ar veselību, bet ir cilvēki kuriem lielākā problēma līdz šim dzīvē ir bijusi pini no pieres izspiest var gudri uzdirst kautko.
Sveiks, aceros tevi no iepriekšējām sezonām, kad šeit spēlēju, tiekās ig.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Čau, čau ;D
labdien
cau. Fletcher, Tev pis ka vins raksta to sasveicinasanos topiku?
ilgi noturejies, cau.
Atceros tevi. Pagājušo reizi ik pa laikam tev uznāca mēnešreizes, bet tā jau kaut kādu kopīgu valodu varēja atrast. Cerams ka šoreiz tādu nebūs. Katrā ziņā sveiks un cerams ,ka šeit nenāca meklēt kašķi. ;)
Beidzot tu izdomaji atnakt!!!
diena izdevusies.
SkyLine, Collins, yanchux, Jitzie, Twizzy, realduksitis, dandijs, Bosch, RastA, Tropkillaz, Kazocinsh, samantiina, sluker, EBK, buffrider, Kapracis, Gangsta, Murish, nauriks, CarD, Gonzalez, daunars, Assassin, pidars, draiver, Lindy, Buriks, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, annija, Tējaaa, uravnobeshen, raivorijs, Origo Urla, Castellani, Draugs, Gozmit, PETER1ZZ, niksniklaavss, Hačiko, archaa, MarkusBlad, Valchhaaa, Haseeb, ivanovs, Raivis, DriverOG, Čivrix, Artix, dmer777, Dieggo, RainersK, LuckyDonut, marats, sippa, 9Boz, 518293182, Emmet_Bowman, beglis, HandlexY, Kristers, Angelis, Sneaky, DidzzyS, FalkeLV, ELSB, IceKing, bLank, 💜 Tvaiciņš 💜, Biezaputra, FL3X, Kiwix, Sestais, Kartoška, Swufy, 2Pac, 7n4_