Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [x]
• Esmu aktīvs/-a forumā [x]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [x]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [x]
Anketa
Vārds: Didzis
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): ----
Izveidoto personāžu saraksts:
Daniel Smith - Los Santos Customs
Johan Lonislav - 15 BLVD Cathay Criminals
Opie Wilson - TLL Beno Priekšnieks
Pieredze šāda veida amatā: esmu ieguvis pieredzi, adminējot citos serveros. Pārzinu visas komandas.
Pieredze lomuspēles jomā: Runājot skaitļos, kickā spēlēju aptuveni pusgadu. Pa šo pusgadu esmu iemācījies RP, editot screenshotus un daudz ko citu. Protams, ka ir vēl kur augt, bet, manuprāt, manas zināšanas ir pietiekošas, lai apmācītu jaunus spēlētājus, ņemtu reportus, izskatītu sūdzības.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/gallery/vQfi2cF
Motivācijas vēstule: Es vēlos būt spēles palīgs jeb GameMaster, jo man jau sen ir liela vēlme un gribasspēks palīdzēt jauniem spēlētajiem. Es esmu gatavs apmācīt jaunos spēlētājus (daru to jau šobrīd, ja sanāk sadraudzēties ar kādu jauno spēlētāju). Es spēšu atrisināt konfliktsituācijas, kuras ir saistītas ar RP. Runājot par spēlētāju apmācību - saukšu spēlētājus Discord zvanā, lai ar tiem varētu saprasties vieglāk apmācības procesā. Kā jau minēju savā pirmajā GM pieteikumā - vēlēšos savu apmācāmo vest "uz ielām" - nevis iespundēt istabā un spiest mācīties visus terminus. Manuprāt, šī arī ir daļa, kas pietrūkst, kad apmāca cilvēkus - praktiskā daļa, nevis pliku terminu kalšana galvā. Vēl mani daži mazi plusiņi: pārzinu pārsvarā visas vajadzīgās administrācijas komandas, ar savām zināšanām par automašīnām, esmu spējīgs izskatīt mehāniķu spēju pieprasījums, kā arī izskatīt sūdzības, kuras ir iekš forumā, vispirms aprunājoties ar visiem iesaistītajiem.
Piedod būšu diemžēl antirekomendācijā , jo , pirmkārt, lielākā daļa savas lomuspēles tiek atvēlēte vienkarši graindojoties TLL , manījis pārējos čaros neesmu, otrs iemesls esmu pagaidām ļoti apmierināts ar pašreizējo administrācijas kommandu manuprāt pietiks tagad.
Redzu tikai Opie Wilson pārējos neesmu redzējis,kā arī tavu rp neesmu redzējis un nemaz ielās nav redzēts.ANTI
jums neviens neder taka liktos kad specilali esiet pret xd
Ja pareizi atceros kaut kad nesen vēl biji rakstījis pieteikumu ( iespējams kļūdos )
Es pieteikumu nemaz nelasīšu, jo savu atbildi Tavā pieteikumā jau es zinu.
1. Tu vēl joprojām sēdi TLL un graindo tur naudu, es negribu teikt ka visi kas tur ir graindo to naudu, varbūt kaut kādi trīs māk erpot, bet Tu diemžēl tajā skaitā neesi, jo esmu redzējis Tevi erpojam nelegālajā.
2. ( Kā jau teicu, iespējams kļūdos, bet speciāli skatīties tagad es neiešu ) Kopš iepriekšējā pieteikuma noraidīšanas nekas daudz nav pamainījies, viss ir tieši tāpat kā bija, Tu pa lielam erpo tajās pašās frakcijās kurās iepriekš, kurās nenotiek nekāds sūda RP, varbūt kaut kas notiek 15 BLVD, kur Tu netiec iesaistīts.
3. Es nevēlētos redzēt statusā vēl vienu džeku kurš strādā TLL, kā jau teicu lielākoties tur erpot māki tikai daži un tie paši atrodās statusā, Assasins, Castellani, Luīze - tie ir tie, kas māk erpot un ir TLL, bet pārējie nē.
Es nesaku ka Tu esi sliktākais kandidāts, ir vēl tādi kā raiviss un vēl pāris, par kuriem Tu esi labāks, bet šoreiz no manis būs anti-rekomendācija, nebūsi spējīgs pavilkt statusu.
Statusā ir pietiekami daudz apdāvināto, kuri nedara savus pienākumus kā vajag - Tu vari būt nākamais ja paņems, jo Tu neizturēsi tos sīkos pajobakus, kuri smirdina gaisu.
Mēģini vairāk iesaistīties kaut kādā RP un nemēģini visu laiku būt caur TLL čaru, tad ielikšu PAR
Tātad. Šās kads kaut ko rakstīs par to ka visi tll ir par. Personigi manos uzskatos tev tas nav vajadzīgs. Bet tu biji viens no tiem kas man apmacija saja serveri. Par to kad zini komandas es pilnigi un galigi nešaubos. Biežāk redzu Opie Wilson bet zinu kad dari kaut ko LSC un daudz ko 15 BLVD.
Tapec busu Par Veiksmi tev.
Par,zini RP un spēsi apmācīt.
@Naurēns Tev neapnīk zem visiem GM pieteikumiem tik gari rakstīt?
Par,ja kastanis no tll ticis par vadošo adminu!
Ammm ar TLL talu netiksi, kastenis prosta ir TLL kings. (No hate), un ja Tu busi staff vēl lielāka dirsa būs, jo staff komanda jau ir dirsa ar tiem memorie, sneaky mos vēl kāds. Būšu pret, jo pieteikumus raksti tik daudz x cik es tlt mani pārspēsi.
Burtiski TLL vilcējam izsniegt GM ? Piedod, vecīt, bet no manis būs PRET. Es tev silti iesaku pamēģināt kādu citu virzienu, kurā patiesi tiek attēlots RolePlay un pierādīt sevi no labākās puses.
Pasēdi vel tll kādus 10 gadus un tad gnjau paņems, pret
cau
lsak prieksnieks, nop
piedod, bet šoreiz būs Anti. Pats saproti kādēļ. Divus statusus tooočna nepavilks
Pret, ir savi iemesli. Citreiz, vecīt. Bet šeit izskatās, ka dažiem ir sākušas menkas.
Fucking yo shawty before she leavin
Istas frakcijas kur macities un kam kaut ko iemacit. Taa tik tureet vecit.
Teikšu godīgi, nav ne vainas, kā arī man patīk tā ideja vest jauniņos uz ielām, bet tikai ne kautkādā IGS'ā Kā arī tagad serverī ir pārāk pietiekami daudz uzraugu, kā arī administrātoru.
Tā jau nav nekas pret, pieteikums labs ir, forumā tevi šad tad redzu, un viss kopūma ir okey bet nu man nepatīk, tas ka, pamatā erpo vienu charu, un īsti nepamanu tevi uz ielām.. Bet no labās puses skatoties iedošu PAR,, varbūt saies, gl.
piekritu vo1finam
nauriks, Kristiāns, Guzman , DidzzyS, kadzis, Twizzy, Murish, ELSB, Jitzie, CiMBo, silvia, raivorijs, Sardze, rackzz, jurislips, shockins, Dopixxx, N1ce7ry, PETER1ZZ, Origo Urla, Enija, LaMpAcKa, Efrehs, Luwii, Sn1kers, LuckyDonut, dandijs, 518293182, Tropkillaz, blaze, RainersK, Scrubs, Lauris29, Bridges, archaa, Negro, LUĪZE, perseverance, Assassin, 💜 Tvaiciņš 💜, Dayzer, Skrevele, martinsh, Memorie, MaryJane, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, Sestais, RageQ, Ryan Gosling, Dinčaa, juppi, EBK, Gozmit, annija, Tominsh, Devitais, bLank, Laurz, FL3X, draiver, MarkusBlad, Castellani, sukamaniramurs, samantiina, realduksitis, pagarinatajs, TrustR, Raivis, GoblinX, Gangsta, Knight, Draugs, Loews, Ricins, timaballs, ivanovs, yanchux, uravnobeshen, Sicitisss, TurboRaķet, joberis, asdasdasd, HENKONZ, daunars, marats, Sneaky, Latvians, fletcher2, niksniklaavss, FalkeLV, 2Pac, Kazocinsh, beglis, command, Bosch, Swufy, balenciaga, sippa, Kapracis, ricardssb, smifnwessun, Norbis, Sharper, Burbule, Zvaigznite, Mr.Latvian, FAMILIARITY, Nuwzys, Kiwix, Floquet, Steezijs, Gonzalez, kuzma, pidars, dqlepey^^, Kazhiks, Valchhaaa, Hačiko, Angelis, Biezaputra, Maruzha, klassiks, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Mayans M.C, DriverOG, Freimis, Ofkors, Čivrix, Buriks, 9Boz, Tējaaa, Kartoška, friend of deer, LMD, Kristers, toķis, dmer777, smeeriite, Artix