Tavs lietotājvārds: Jitzie
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Swufy
Iesaistīto personu lietotājvārdi:Jitzie, Swufy
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Iestāstīja man, ka nedrīkst taisīt gunscam
Pierādījumi:nav, jo uzticējos
Komentāri:Tātad mēs ar draugu ''pārdevām'' MAC-10, saņēmām naudu un aizbraucām. Pēc 20 sekūndēm swufy teleportējas pie manis un sāk stāstīt, ka izdarījām gunscam un lai vai nu dodam atpakaļ naudu vai preci. Mēs atdevām naudu. Tad šodien es pērku ieroci un čalis paņem naudu un aizlaižās, es uzrakstu report par GunScam un man admins atbildēja, ka serverī tāda lieta nav un lai rakstu sūdzību par Swufy. Es vēlos atgūt 15k ko man atņēma Swufy iestāstot man neeksistējošus likumus.
4.4. Apkrāpt ieroci vai narkotisku vielu ir atļauts, bez limita.
@Swufy pēc kā vadījies, kad skaidroji viņam, ka nevar taisīt ''gunscam''? Vienīgais variants, ja kādam no spēlētājiem nebija 10 stundas.
Gaidam Swufy atbildi, vajag lai viņš apstiprina, ka kaut kas tāds vispār ir noticis. Ja viss sakritīs dabūsi savu naudu atpakaļ.
Viss nokārtots, slēdzu. Tālāk paši tiekat galā.
Jitzie, nauriks, Bosch, Baarnijs, DriverOG, ELSB, dandijs, cjoma, Swufy, RainersK, Ricins, Negro, timaballs, dqlepey^^, Twizzy, Enija, Skrevele, LuckyDonut, n1k0lajsxd, Kapracis, RageQ, hoodsta, Maruzha, Čivrix, ivanovs, LMD, Murish, balenciaga, Loews, silvia, niksniklaavss, tavsmurgs, Tropkillaz, raivorijs, Bridges, Hačiko, archaa, 518293182, Norbis, 9Boz, samantiina, Ryan Gosling, Castellani, Draugs, bLank, Raivis, DidzzyS, Biezaputra, marats, Saiko, FalkeLV, draiver