bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
17
2
topic
27/04/2021 - Apšaude starp policiju un Mercedes pasažieri. Viens virsnieks ievainots, otrs miris.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 28. aprīlī, 00:24

Otrtdiena, Aprīlis, 27, 2021
Apšaude starp policiju un Mercedes pasažieri. Viens virsnieks ievainots, otrs miris.

 

Š.g 27.Aprīlī, īsi pirms pulkstens desmitiem vakarā, policijas spēkiem uzturot kārtības uzturēšanas darbus, pilsētas Idlewood apkaimē, pie policijas darbiniekiem vērsās kāds jauns vīrietis, kurš esot apgalvojis, ka vienā no netālu esošajām mašīnām atrodas bruņotas personas. Persona aprakstīja melnas krāsas Mercedes Benz transportlīdzekli, kurā atradās divas personas. Pēc liecinieka apgalvojumiem, šīs personas ir pielietojušas savus šaujamieročus attiecībā uz šo personu, kura ir vērsusies pēc palīdzības, pie policijas pārstāvjiem.

Virsnieks uzticoties vīrietim, paziņojis par esošo situāciju pārējām vienībām un centies apturēt Melnas krāsas Mercedes Benz transportlīdzekli. Transportlīdzeklis ir apstājies netālu no Idlewood Gas Station, līkumā uz Washington St. Transportlīdzeklī atradās divas personas, tādēļ virsniekam drošības nolūkos tika pieņemts lēmums, pieprasīt papildus vienību, kura asistēs virsniekam veikt informācijas pārbaudi. Uz šo situāciju atsaucās vecākais virsnieks Minepol Baiden, kurš departamentā strādā jau vairākus mēnešus un ir ieguvis vairākus apbalvojumus, kā arī par šodienas incidentu Baiden'a apbalvojumu skaits papildināsies.

Abām vienībām dodoties uz kontaktu savā starpā, tika pieņemts lēmums sākumā iegūt dokumentus no abām personām un pēc tam veikt to pārmeklēšanu, lai atrastu šaujamieroci par kuru tika ziņots iepriekš. Kā primārā vienība, kura uzsāka transportlīdzekļa apturēšanu un ieguva šo informāciju ir San Andreas Štata, Los Santos pilsētas un Los Santos Apgabala, tiesībaizsargājošo organizāciju veterāns Joe Taylor, kurš policijas departamentā, šerifa departamentā un tieslietu departamentā ir darbojies ar lielu atdevi un cīnijies par pilsētas iedzīvotāju labklājību un drošību.

Joe Taylor un vecākais virsnieks Minepol Baiden gāja kontaktā ar abiem vīriešiem, kuri ir identificēti kā Frank Anderson - šāvējs un transportlīdzekļa vadītājs - Johan Lonislav. Pēc sākotnējās informācijas, abi virsnieki pieprasīja un rezultātā arī ieguva dokumentus no abām personām, papildus pieprasot vēl vienu vienību. Konkrētajā incidentā, situāciju uzraudzīja divi virsnieki un divi seržanti, no dažādiem iecirkņiem. 

Pēc dash cam un body-cam ierakstiem ir ticis atklāts, ka - abi virsnieki ir pavēlējuši personām pamest transportlīdzekli un nostāties drošā pozīcijā, lai tos varētu pārmeklēt. Jau iepriekš virsniekiem bija informācija par to, ka personas vai persona ir bruņota, tādēļ abi virsnieki bija piesardzīgi. Virsniekiem nemanot, persona kuru vēlāk identificēja kā Frank Anderson, atstāja savu Smith & Wesson M&P šaujamieroci transportlīdzekļa salonā. 

Virsniekiem pārmeklējot Johan Lonislav, pasažieris skrējis transportlīdzekļa virzienā un no transportlīdzekļa salona, priekšējās labās puses esot izvilcis šo Smith &  Wesson šaujamieroci, veicot vairākus sērijveida šāvienus virsnieku virzienā, lielākoties tikai un vienīgi Joe Taylor virzienā. Incidenta laikā, virsnieks Minepol Baiden situācijā atradās ar nesen, pēc pieprasījuma iegūto triecienšauteni AR-15. Uzdzirdot šāvienus, Minepols sākotnēji ir ieņēmis drošu pozīciju, lai varētu pielietot savu šaujamieroci bet tad jau bija par vēlu un policijas virsnieks Joe Taylor ir ticis nošauts notikuma vietā, nesagaidot ātro palīdzību. 

Protams, no drošas pozīcijas Minepol Baiden ir pielietojis savu triecienšauteni pret šāvēju un neitralizēja to, arī atstājot bez dzīvības pazīmēm. Pie šāvēja tika atrasts viens Smith & Wesson M&P šaujamierocis ar vienu aptveri. Notikuma vietā gandrīz uzreiz ieradās iepriekš minētā seržantu vienība, kura no notikuma vietas sāka ķert Mercedes Benz vadītāju, kamēr apšaudes vietā Glābšanas Dienests centās veikt reanimācijas procedūras bet virsnieks un aizdomās turamie bija jau miruši.

Aizturot šoferi vairākus kvartālus tālāk no apšaudes vietas, vienības ieradās notikuma vietā un apsekoja gan mirušo virsnieka līķi, gan arī šāvēju, atkārtoti tika konstatēts tas, ka virsnieks un šāvējs ir miris. Apšaudes rezultātā cieta arī vecākais virsnieks Minepol Baiden, kurš ieguva vairākas šautas brūces rokas un pleca rajonā, kā minimums divām lodēm paliekot bruņuvestē, kura atrodās zem Minepol uniformas. 

Notikuma vietā ieradās Los Santos Policijas Departamenta detektīvs, no 1709 Market Street, Noziegumu un smago noziegumu izmeklēšanas divīzijas, kurš uzņēmas sākotnējo incidenta izmeklēšanu, līdz to pārņems Iekšlietu divīzija. Atskaites rezultāti tiks publicēti tuvāko dienu laikā.

Par veikto varoņdarbu likumpārkāpēju aizturēšanā, tuvāko dienu laikā tiks noteikts datums kurā tiks veikta atvadu ceremonija priekš kritušā virsnieka. Šīs ceremonijas laikā, departaments izsniegs apbalvojumu Purple Heart priekš kritušā virsnieka Joe Taylor. Šo apbalvojumu izsniedz virsniekiem kuri ir gājuši bojā pildot dienesta pienākumus, kā arī tiks izsniegti divi apbvalvojumi virsniekam Minepol Baiden par veiktajiem panākumiem gan šīs apšaudes laikā, gan par citiem - iepriekš neminētajiem panākumiem tiesībaizsargājošo iestāžu labā, kā arī Los Santos sabiedrības labā.

 

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
POLICIJAS ŠEFA BIROJS

Iekšlietu grupa

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
ADMINISTRATĪVO PAKALPOJUMU BIROJS
Publisko Attiecību Divīzija

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
DETEKTĪVU BIROJS
NOZIEGUMU UN SMAGO NOZIEGUMU IZMEKLĒŠANAS DIVĪZIJA
 

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2021. gada 28. aprīlī, 00:25.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0