Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [x]
• Esmu aktīvs/-a forumā [x]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [x]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [x]
Anketa
Vārds: Rinalds
Vecums: 14 ( Pēc 29 dienām 15 )
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): -
Izveidoto personāžu saraksts:
Samuel Collins ( TLL Beno )
Matthew Lewis ( N/a )
John Johanson ( N/a )
Pieredze šāda veida amatā: Pieredze bija, tieši šajā projektā. Dariju to ko man teica, ja vajdzēja apmācīt kādu , es to apmāciju.
Pieredze lomuspēles jomā: RolePlay pieredze man nav liela un nav maza. Sāku spēlēt MTA RP serverus no 2019 gada. Pirmais serveris kurā es iepazijos ar RolePlay bija "Serpent". Pēc laika to aiztaisija un es pārgaju uz KICK.LV, un kopš tā laika nekas nav mainijies.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/NDXhDV4
Motivācijas vēstule: Dažreiz es pamanu tādus spēlētājus, kuri mēģina erpot , bet viņiem tas neļoti labi sanāk. Viņi mixo , vai nemāk erpot ( rakstīt caur /do /me un t.t.) , kad es tādus pamanu , es mēģinu viņus iemācīt kaut tādām vienkāršām lietām , kā rakstīt caur /do /me , paskaidrošu kādā situācija ko vajag rakstīt . Bet nu tagat ir tādi cilvēki kuri klausa tikai Administrātorus , viņus var saprast jo ir daudz spēlētāju kuri māca jauniņos trollot vai vel ko stūlbāku.. .Ar GameMaster statusu es kaut varēšu pievērst viņu uzmanību , un beidzot iemācīt pareizām lietām. Es jau vienu reizi biju šeit GM , kaut noturējos nedēļu. Bet pat par nedēļu esmu apmācijis ne maz spēlētājus , visu laiku atsaucos kad Administrātori saka lai apmācu kādu. Visi saka to kad Administrātoru un GameMasteru serverī ir pietiekami daudz , bet tā tas nav. Bieži kad nav neviena Admina on , spēlētāji sāk nodarboties ar visādu hujņu. Kāds kādu bez Rp sit , vēl kāds ar mašīnu speciāli sasit citam spēlētājam auto. Varbūt tiem "LowRP" spēlētājiem ir jautri , bet parastiem cilvēkiem gan nav. Es zinu kāda ir sajuta kad tevi Dmo un neviena Administrātora nav spēlē , vai visi vienkārši draudzīģi aizgāja AFK, tas ir reāli sūdīģi.
Es zinu RP pietiekami daudz priekš GM statusa, zinu kā runāt ar tiem cilvēķiem , kuri tikko atnāca uz RP serveri un neko nesaprot. Daudz admini vienkārši pasaka kas ir kas , bet spēlētais neko nesaprot , jo viņš pirmo reizi ienāca un uzreiz kāds viņu tepoja pie sevis un sāk kaut ko runāt, un ja spēlētais neko nesaprot , tad administrātors uzreiz padodās un viss. Tā tas nestrādā , cilvēkam ir precīzi viss jāpaskaidro. Varbūt viņš nekad vairs nespēlēs šajā projektā , bet nu viņš var ieet citā un jau zināt kas ir RP, un kā to attēlot.
Ceru jūs labi padomāsiet pirms kaut ko rakstīt!
Paldies par uzmanību <3!
"Я в моменте"
Lūdzu <3 pret.
cau
PAR, jautrs, labs čubriks ar diezgan labām RP zināšanām.
Samuel Collins ( TLL Beno )
Dažreiz es pamanu tādus spēlētājus, kuri mēģina erpot , bet viņiem tas neļoti labi sanāk. Viņi mixo , vai nemāk erpot ( rakstīt caur /do /me un t.t.) , kad es tādus pamanu , es mēģinu viņus iemācīt kaut tādām vienkāršām lietām , kā rakstīt caur /do /me , paskaidrošu kādā situācija ko vajag rakstīt .
Tu pats rpot māki? Man šķiet, ka cilvēki (izņemot luize un kastanis - protams) kuri atrodas kaut kādā konfiskatoru frakcijā, īsti roleplay neizprot. Tu sēdi, velc prom mašīnas, vai fixo viņas, ko tu citu vari iemācīt? Kā arī, rodās ļoti daudz jautājumi par tavu motivācijas vēstuli, es viņu nelasīju bet no tā, ko ielīmēju savā reply, es nesaredzu motivācijas vēstuli bet gan priekš manis, personīgu motivāciju ielikt tev pret.
Pieredze lomuspēles jomā: RolePlay pieredze man nav liela un nav maza. Sāku spēlēt MTA RP serverus no 2019 gada. Pirmais serveris kurā es iepazijos ar RolePlay bija "Serpent". Pēc laika to aiztaisija un es pārgaju uz KICK.LV, un kopš tā laika nekas nav mainijies.
Vēl viens neglābjams pacients. Cienītais, kurā vietā tur prasa tavu ''servera apmeklējumu''? ''Pieredze lomuspēles jomā'' - džeks norāda kaut kādus serverus, domādams ka tā ir viņa pieredze.
Anti-rekomendācija, sēdies - 2
neesu tik daudz tevi redzējis darbībā, tā neko nezinu par tevi. piedod večuk, pret no manas puses.
Nav redzēts nekur īsti rpojot, nākošais no tll un jau uz gm, pret
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
Dodu PAR,
Daudz spēlē Mta un spēlē 2 pilnas sezonas. Daudz erpo un erpo sakarīgi.
Motivācijas vēstulē vienīgais ko redzu , ir kad nodirs adminus.
Tev BunnyHop deva iespēju ar labiem nodomiem tu viņu ļoti pievīli , vēlreiz negribētu tevi redzēt staffa , vispār onlainā nerdzu, sorri večuk pret.
Pameklē internetā kas ir motivācijas vēstule nevis raksti.
Bet pat par nedēļu esmu apmācijis ne maz spēlētājus , visu laiku atsaucos kad Administrātori saka lai apmācu kādu.
Esmu aktīvs/-a forumā [x]
Kapec tu atzime ka esi aktivs foruma ja nekad neesi foruma iznemot kad raksti gm pieteikumu?
Rovna
tu atnac seit atpakal ik pa laikam tikai lai velreiz uzrakstitu cv uz gm, nop
nu nahui tos tll suņus kas skraida viens otram pakaļ rp zin /me izlec no auto pēc kā pieliek pie bamper āķi un aizbrauc baigās rp zināšanas jums tur. pret pret pret pret pret
Pret,statusniks
Ieteiktu ,turpmak liegt archaa komentet!
cilveki kuri vel apmaca kaadu gmlounge vai megina kaut ko ieskaidrot-
rinald nevajag puleties, cenradis privati pie bh
cmon vecit, tev pirmaja reize piepildija tavu ''saucamo sapni'' kļut par Spēles Pārzini, papisi/aizgāji nu tad neko. Sēdi kā spēletājs un spēlē...
Anti, ļoti nenopietna attieskme, vienreiz centos RPot un tu ar savu trollismu visu sabojāji, nebūsi tas labākais kandidāts ;)
Motivācijas vēstulē neko citu bez raudāšanas un to, ka tev kaut ko lika darīt neredzu.
Jautājums vai zini, kas ir motivācijās vēstule. Visu laiku tie gm pieteikumi pilni solījumiem, bet kāda velna pēc tie solījumi tur vispār ir iekļauti?
Nu aktivitāti no tavas puses ar neesmu redzējis, agrāk varēja redzēt kā skraidi pa tll, taču jau kādu laiku neesmu tevi redzējis.
Nezinu vai staffā vajadzētu cilvēku, kuru visu laiku jāstumda darīt duty pienākumus. Pret.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
No manis šoreiz būs. Pret, ja paskatās tavu profilu var redzēt, kad tu sataisi pieteikumu to neakspetē un tu paliec neaktīvs, pierādi sevi kādās frakcijās, kur vajag rpot.
Agrāk biji ļoti aktīvs, bet pēdējās 2-3 nedēļas nēesmu tevi sastapis serverī.
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
Jauns un nemākulīgs. PRET.
Fucking yo shawty before she leavin
nu nahui tos tll suņus kas skraida viens otram pakaļ rp zin /me izlec no auto pēc kā pieliek pie bamper āķi un aizbrauc baigās rp zināšanas jums tur. pret pret pret pret pret
Pilnīgi piekrītu
Dayzer, Collins, Murish, Negro, samantiina, Jitzie, Ricins, Origo Urla, Matisons, ツARMISSツ, LaMpAcKa, Bosch, MaryJane, HENKONZ, 💜 Tvaiciņš 💜, sukamaniramurs, ELSB, martinsh, archaa, RageQ, Čivrix, pidars, Scrubs, Memorie, RainersK, sippa, LuckyDonut, Angelis, niksniklaavss, Swufy, uravnobeshen, bLank, HENNESY, Dinčaa, gxngmember, ForesT, annija, ivanovs, Gonzalez, ! starxzs, TrustR, draiver, Gangsta, Raivis, Hačiko, shimpanze, Kristers, Devitais, Biezaputra, Norbis, Loews, Bridges, 9Boz, timaballs, DidzzyS, MarkusBlad, Assassin, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, nauriks, FalkeLV, Draugs, raivorijs, 7n4_, dandijs, 518293182, Gozmit, Tominsh, daunars, juppi, Burbule, beglis, cerbera_rrrr, Sneaky, Freimis, Sc4rLV, Valchhaaa, marats, Laurz, tavsmurgs, randoms, Ryan Gosling, Tējaaa, Markuss777, Lauris29, SHIT, pagarinatajs, Dawitos, Varde, Kapracis, Maruzha, Enija, LMD, Kiwix, buffrider