bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par Foruma Moderatoru / Administratoru.
2
6
topic
[Sūdzība] Draivers
Gonzalez
Lietotājs
61 atbildes forumā
Online: 10d 7h 21m
Redzēts 2021. gada 05. jūnijā, 14:36
Pievienots, 2021. gada 16. aprīlī, 00:42

Tavs lietotājvārds: Mike Campbell

Foruma Moderatora / Administratora lietotājvārds: Draivers

Foruma Moderatora / Administratora pārkāpums: Vecītis mani apstādināja, jo braucu pa pretējo joslu. Sasēja mani rokudzelžos un teica, ka vedīs uz citumu vai arī tiesības ņemšot nost. Pēkšņi ne no kurienes man uzmet 8kā sodu, par ko vispār negāja runa, ne biju piekritis par to. Tad viņš man saka, ka esot teicis to IC, bet manā ekrāna nekas tāds nebija minēts, viņa ekrānā bija tas rakstīts, pat iemeta ss ar to. Uzdodu viņam OOC jautājumu, bet viņš neatbild, tik man turpina jautāt "Izvēlies ajail vai arī rpo", es viņam atkal uzdodu jautājumu "Kur ir rakstīts, ka man sodu 8kā apmērā liksi", šis atkal atbild "ajail vai rpo". Entās reizes šim vecītim uzdevu jautājumu, kāpēc man ir sods un kāpēc vispār uz cietumu jāved ir vai arī tiesības jāņem nost braucot pa pretējo joslu. Ja šis ir roleplay, tad kāpēc DETEKTĪVS mani par ceļa satiksmes noteikumu pārkāpumiem grib cietumā mest? Pašās beigas muudzis mani iemeta uz 1h ajaila, jo redz rp netaisiju ar vientuļo draiveru. Tikmēr kamēr šis sēdēja un kuli kasīja, es viņam uzdevu ooc entos jautājumus, pat uz vienu viņš neatbildēja, jo nezināja ko atbildēt. P.S normāli pa huudu iechizoju un braukājos ar savu volvo, bams tiesības nost, 8k sods, ajail uz 1h.

Pierādījumi no pārkāpuma veikšanas: Te ir ss ko viņš man iemeta, bet šis ir ko es redzēju.

https://prnt.sc/11gwwuj 

https://prnt.sc/11gwy5a

https://prnt.sc/11gyjf4

Vēlamais sods Foruma Moderatoram / Administratoram: Pohuj man, lai tādi žurkas nerādas te.

Pēdējo reizi rediģēja Gonzalez, 2021. gada 16. aprīlī, 00:46.
draiver
Bijušais administrators
347 atbildes forumā
Online: 42d 11h 8m
Redzēts 13. aprīlī, 19:03
Pievienots, 2021. gada 16. aprīlī, 01:11
0
post

Nesaprotu kādēļ raksti OOC sūdzību par IC lietu, droši varat vērt ciet.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 16. aprīlī, 01:12
0
post

Tu raksti IC sūdzību ooc, kā arī nevienam neinteresē ko tu vēlies, viss ir atkarīgs no viņa paša kādā veidā sodīs tevi.  Tava attieksme nebija pieņemama situācijā un nerunāsim arī pēc tās, tu atteicies kārtīgi erpot un spamoji /b, /pmutes laikā mixoji IC čatā tikai un atteicies erpot tad arī, turpināji avoidot situāciju un wastot laiku, nerunāsim par aizvainojumiem.

Paveicās, ka tikai stundu dabuji sodu, par cik šī sūdzībā ir ooc un tendēta uz staff pusi, tad sods piemērots ir, viss vienkāršāko situāciju novilcini līdz tādam līmenim, ka raksti sava tēla problēmas OOC sūdzībā.

Nepatiesa, par IC problēmām raksti atsevišķa sadaļā kura atbilst IC. 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0