Sludinājumu portāls
topic
[Pārdodu] Mercedes S500 4.7Pievienots, 2021. gada 12. aprīlī, 13:28
Pārdodu ,,2014 Mercedes-Benz s500 4.7''
Auto ir nočipots uz trešā līmeņa attīsta 265Km/H un ļoti ātrs uzrāviens.
Sazināties ar Amora O'Dan-455909
Cenu piedāvāt,kurš vairāk dos tam tiks,sākuma cena-100k.
Pēdējo reizi rediģēja annija, 2021. gada 12. aprīlī, 13:42.
300 ļami
400
450 ļemaki
500
zaibal, annija, mīļā, miljards un viss
2 miljards
100
ej nahuj, ņem tad pa 100
ņemsu
nu vo, annija paliks bagāta
juu
pagaidām 200k cena
2kapeik un mans
Ja var norunāt uz nomaksu es ņemu ( NO SCAM ) 100%
190 pakas un viss. Paldies par isoli, auto mans.
auto jau ir pārdots..
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 69 ( 1735 skatījumi )
Daveys, niksniklaavss, annija, Enija, Kiwix, Kazhiks, BATYA78, HENKONZ, DriverOG, yanchux, Scrubs, LuckyDonut, DidzzyS, beglis, HENNESY, ELSB, Tominsh, Ryan Gosling, CarD, RainersK, 518293182, Biezaputra, raivorijs, Twizzy, Dawitos, Murish, Kristers, 2Pac, tavsmurgs, nauriks, 💜 Tvaiciņš 💜, dandijs, Draugs, uravnobeshen, Kapracis, Laurz, MarkusBlad, Markuss777, Bridges, archaa, Hačiko, Origo Urla, hans, Assassin, Valchhaaa, Freimis, Swufy, Maruzha, Tējaaa, dafcha15, Gangsta, LMD, Liepinshh, bLank, Dyno, Tropkillaz, dazex, Infernus, juppi, timaballs, Pantheon, Sestais, Čivrix, Burbule, Angelis, draiver, FalkeLV, silvia, daunars
Daveys, niksniklaavss, annija, Enija, Kiwix, Kazhiks, BATYA78, HENKONZ, DriverOG, yanchux, Scrubs, LuckyDonut, DidzzyS, beglis, HENNESY, ELSB, Tominsh, Ryan Gosling, CarD, RainersK, 518293182, Biezaputra, raivorijs, Twizzy, Dawitos, Murish, Kristers, 2Pac, tavsmurgs, nauriks, 💜 Tvaiciņš 💜, dandijs, Draugs, uravnobeshen, Kapracis, Laurz, MarkusBlad, Markuss777, Bridges, archaa, Hačiko, Origo Urla, hans, Assassin, Valchhaaa, Freimis, Swufy, Maruzha, Tējaaa, dafcha15, Gangsta, LMD, Liepinshh, bLank, Dyno, Tropkillaz, dazex, Infernus, juppi, timaballs, Pantheon, Sestais, Čivrix, Burbule, Angelis, draiver, FalkeLV, silvia, daunars