bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
5
0
topic
[Tēla dzīvesstāsts] Salvatore_Adiratto
Pantheon
Lietotājs
5 atbildes forumā
Online: 6h 6m 49s
Redzēts 2021. gada 27. aprīlī, 08:17
Pievienots, 2021. gada 10. aprīlī, 00:23

( Nesolu kad dzīves stāsts būs garš, un ļoti interesants, esmu tikai jauniņais. )

īsumā jautājumi ir pašizdomāti, visi nevar būt perfekti, tapēc uzrakstīšu bez ssiem īsu aprakstu par savu characteru. :)

 

īsumā par Salvatore_ Adiratto : Tātad, 1895 gadā 1.Janvārī, pats Salvatore nāk no Blueberry štata, kur Salvatore_ Adiratto  dzīvoja kopā ar savu māti Victoria_Adiratto, Salvatore Adiratto tēvs aizgāja bojāt kad Salvatorem palika 19 gadi, tēvu nogalināja, tajā laikā viņš strādāja Red County fermās, pēc kā vairāki noziedzinieki ieskrēja fermās, un raidīja vairākus bīstamus šāvienus ar letālajiem ieročiem, pēc kā Salvatores tēvs noasiņoja, un gāja bojāt, pašlaik Salvatore ir pārcēlies uz Los Santos štatu lai sāktu jaunu dzīves sākumu, iepazītu jaunus cilvēkus, Salvatorem nav kaitīgo ieradumu, ļoti redzi mēdz lietot alkaholu, un vispār nesmēķē un nelieto narkotikas, pienāca laiks kad Salvatore palika 25 gadi, pēc kā Salvatore izmācijās savu sapņu profesiju par Advokātu, pašlaik Salvators pēc iespējas vairāk cenšas palīdzēt, un darīt visu labo priekš civilajiem iedzīvotājiem.  Salvatore neskatās neuzko, viņa mātes moto bija : Tiec galā ar savām problēmām, un tikai tad palīdzi citiem, bet Salvatore dara otrādi, viņam galvenais ir palīdzēt citiem, un pēctam domāt par sevīm, viņš nezskatās neuzko kam viņš palīdz, vai tas ir ienaidnieks, vai laupītājs, vai civiliedzīvotājs, viņš palīdz visiem, jo pēc profesijas Salvatore ir izmācijies par Advokātu

Kas īsumā patīk Salvatore_ Adiratto? : Īsumā Salvatorem patīk automašīnas, un savs Advokāta darbs, ko ikdienā Salvatore dara, cenšas palīdzēt cilvēkiem, Salvatori ļoti aizrauj  automašīnu sports, piemēram kā rallijs, un drifts.

Kāds ikdienā ir Salvatore_ Adiratto? : Salvatore_ Adiratto ir ļoti attīstīts, un līdzzinoš cilvēks, ļoti izpalīdzīgs, un saprātīgs cilvēks, ar Salvatori var uzturēt sakarīgu kontaktu, ja Salvatore netiek aizskarts rupjā ziņā, katru dienu Salvatore ir laipns, un ar cieņu izturoš pret civiliedzīvotājiem, Salvatore ir ļoti labi audzināts, un pret katru cilvēku, jeb civiliedzīvotāju izturās ar cieņu, un ar pieklājības frāzēm, vienmēr palīdzēs, un atdos pēdējo. viņam ir laba sirds, jauks, jautrs.

Kādi ir nākotnes plāni Salvatore_ Adiratto, un kāds ir personas moto? : Nākotnes plāni Salvatore_ Adiratto ir padarīt pilsētu gaišāku un palīdzēt cilvēkiem, pierādīt kad bagātie un nabadzīgie ir vienādi cilvēki, kad visiem ir jāpalīdz, un nekad nevar atstāt nelaimē nevienu, viņa dzīves moto ir , ja tu gribi tu vari, un ja tu vari tad dari, Salvatore vienmēr domās par citām personām vairāk un kā palīdzēt viņām nekā pats par sevi.

P.S es ļoti atvainojos kad kautkas nesanāca ne tā, šis ir ļoti, ļoti īss stāsts, iespejams būs jauns, es vienkārši esmu iesācējs, un nezinu vai man kas sanāks vispārīgi.. nojaušu kad daudzi teiks kad šis viss ir pēdējais mēsls, saprotu jā, jo nespēlēju tik llgi Kick.lv projektu, paldies ja kāds spēs mani atbalstīt. :) 

Jauku visiem nakti. <3 

Ar cieņu Pantheon.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 10. aprīlī, 02:47
0
post

Labāk nekā es, esi uzrakstījis stāstu :D, lai veicas, droši sazinies ar administrāciju vai mani, palīdzēšu kā protu. 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Pantheon
Lietotājs
5 atbildes forumā
Online: 6h 6m 49s
Redzēts 2021. gada 27. aprīlī, 08:17
Pievienots, 2021. gada 10. aprīlī, 03:40
0
post

@ꞖunnyHøp tiešam paldies par atbalstu, tiekšos pēc tava teiktā. <3

Lietotāji skatās šo tēmu: 0