~ Personālā Informācija
- Vārds: Rick
- Uzvārds: James
- Dzimums: vīrietis
- Personas Kods: 420666-123696
- Dzīves vieta: los santons
- Nacionalitāte: melnais
- Talruņa nummurs: 420200
~ Vakances / Vispārīgā Informācija
- Iepriekšējās darba vietas: rs haul, area 51
- Amats, uz kuru kandidējat: konfiscētājs
- Jūsu pieredze šajā amatā: bērnībā zogot mašīnas vilku prom ar striķi
- Izglītības iestādes: fort carson tehnikums, pavārs
- Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: esmu sēdējis cietumā, jo iepriekšējā darba vietā vajadzēja piegādāt jaunākos nike air maxus un es viņus paturēju sev
~ Dokomentu Pārbaude
- Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: jā
- Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: laivas
~ Motivācijas Dati
- Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: es esmu ļoti apņēmīgs un man patīk konfiscēt mašīnas
- Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi ): tātād ar savu bērnības pieredzi es varu teikt ka sim puļi es būšu labākais konfiscētājs visā los santosā nebūs problēmu ar mani vispār, es esmu pieklājīgs un atraktīvs man labi padodas vadīt mašīnas, man ir prieks palīdzēt pilsētai, lai liekie auto netraucētu ielas satiksmei un smieties par tiem kuriem būs jaizpērk savas mašīnas.
~ OOC Informācija
- Vārds: Daunis (https://namecalendar.net/?name=Daunis&lang=lv#.YG95bOgzZPY pierādijums, ka tāds vārds eksistē un nemeloju)
- Vecums: 20
- SS no /history: chrome://history/
- SS no /stats: atvainojos, bet rakstiju šo komandu un nekas neizmetās, ja kāds admins var izlabot šo kļūdu tad es ielikšu savu statusu.
Lūdzu OOC aizpildīt skaidri!
/history domāts iekš spēles
/stats var atvērt ar f10
Un vārds ir iespējams, bet tomer par vārdu neticēšu
(Ceru ka neesmu sapisies, moš čalis prost trolli met )
Lieks posts
samantiina, dandijs, timaballs, Draugs, blaze, Kiwix, HENKONZ, Twizzy, Čivrix, ELSB, Jitzie, Origo Urla, Lauris29, DidzzyS, LMD, 2Pac, Bosch, nauriks, dafcha15, Kapracis, raivorijs, Enija, Gangsta, Dinčaa, beglis, LuckyDonut, Laurz, 💜 Tvaiciņš 💜, Castellani, Valchhaaa, Assassin, Hačiko, Norbis, Ekskluzīvais, Kristers, Tropkillaz, RainersK, Sneaky, RageQ, daunars, Markuss777, 518293182