Iesniedzot sūdzību par administrāciju
Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds
Piemērs: [Sūdzība] yostu
*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Bigboss
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Norbis
Iesaistīto personu lietotājvārdi:Edvard Siled, Christaps Thick
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Nepamatos Jails.
Pierādījumi:
Komentāri:Ar jauniešiem iečekojam jauno custom skinu kuru dandijs iedeva, ielādēju texturu un saņemu jailu no norbja. Burvīgi.
Laikam statusu par naudu nopirksi, ar iq grūtāk...
Iesniedzot sūdzību par administrāciju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.
Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔
Sūdzība nepatiesa, šeit nav vainīgs Norbis, visu viņš izdarīja kā nākas. Vainu uzņemšos es, jo ievietoju tavu custom skinu Binco NPC, nopirku to un pačekoju vai strādā tekstūras, man viss strādāja, tādēļ devos pie tevis un iedevu skinu, pēc kā UZREIZ devos prom. Bet šajā situācijā, man vajadzēja palikt pie spēlētāja un apskatīties / uzzināt vai šis skins viņam strādā.
Jails noņemts, /history ieraksts tiks izdzēsts.
Ryan Gosling, qtecc1, Jitzie, Origo Urla, PETER1ZZ, sukamaniramurs, MrLa!pa, Bosch, Swufy, 518293182, Čivrix, Angelis, LuckyDonut, dandijs, marcisxd, FalkeLV, nauriks, Enija, RageQ, LMD, Maruzha, Castellani, Biezaputra, Murish, Draugs, Tropkillaz, RainersK, Raivis, archaa, Gangsta, 2Pac, Assassin, DidzzyS, Ekskluzīvais, Twizzy, raivorijs, draiver, Sicitisss, Hačiko, ELSB, timaballs, hoodrat, Norbis, Dinčaa, niksniklaavss, Kristers, Sneaky, daunars, Kapracis, Valchhaaa, ForesT, Gozmit