Tavs lietotājvārds: TeejinaBLAT
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Carl_Kravoskhy,Leroy_Parker,Randy_Fishy
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Es un Duante_Thomas
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Trollisms
Pierādījumi: https://imgur.com/a/ti43Xm2
Komentāri: Pajebat šitā darīt normalņa troļļi.. ar to traktoru tādas huiņas dara ka jebat.Nonrp velk prom automašīnas kuras stāv pie bankas u.t.t un nu jau nonāca līdz šim kad spamo vislaik kaut kādu herņu.
@Tējaa Es nezinu, kā tev tur sēžot geļikā, bet kad stāvēju virsū bija baigi ahuenā skaņa. Izklausijas pēc sirēnas vai tmldz.
All we had to do was follow the damn train, CJ!
@pjentagons Kāda sirēna,ko tu murgo? Paskaties viģārā, ieslēdz skaņu tur nav nekāda sirēna.
@Tējaa No mana skatapunkta bija, vajadzej tev izkapt no geļika un pienakt tuvak.
Čau, biju aculiecinieks šim visam, ko lai saka jauniešiem nedaudz sakāpis. Šitādu troll pirmo reiz redzu šī mēneša laikā. Ticiet vai nē, bet vienmēr ja redzu kādu ar traktoru notiek šis. Vai kādreiz būs redzams normāls fermeru rp bez troll?? Manuprāt te nav ko vairs piebilst, vienkārši viņi jāsaliek pa jailiem un viss.
Bambusa Lācītis
Čau, kāpēc tev nepatīk fermeri? Rasists esi?
Vakar jau vairāki staff biedri pievērsa visām šīm uzmanību, jau no vakardienas viņi troļļo. Ja līdz 1dienai nekas nemainīsies, frakcija tiks arhīveta. Tagad visi trīs fermeri tiks sodīti par carsurff un spamošanu
Jitzie, Negro, raivorijs, Liepinshh, perseverance, BATYA78, Twizzy, Enija, Admiiiks, MarkusBlad, Tējaaa, RageQ, Raivis, LuckyDonut, xtreamfall123, Hačiko, martinsh, Vitautas, Valchhaaa, LMD, Castellani, Gangsta, nauriks, marats, LUĪZE, hans, Maruzha, draiver, Origo Urla, Murish, ForesT, smifnwessun, niksniklaavss, 518293182, DidzzyS, archaa, Assassin, buffrider, ツARMISSツ, Ryan Gosling, Angelis, Swufy, hoodrat, bLank, Draugs, Kristers, Bosch, Kamars, Biezaputra, Sneaky, Čivrix, RainersK, dandijs, 💜 Tvaiciņš 💜, Dinčaa, silvia, HENNESY, Tropkillaz, yanchux, ELSB