bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
7
0
topic
25/03/2021 - Departamenta reformas.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 11h 54m
Redzēts 20. augustā, 00:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. martā, 13:49

Ceturtdiena, Marts, 25, 2021

Š.g 25 Martā, ap pusdienlaiku, policijas departamenta augstākā komanda ir paziņojusi par Market iecirkņa reformu. Market iecirknis, kurš iepriekš ir ticis pārņemts no Šerifa Departamenta, atradās Market, Main St., vairākus mēnešus, līdz tika pieņemts lēmums to pārcelt uz East Los Santos, sadalot pilsētu patruļas rajonos priekš departamenta patruļas biroja. Reformas skāra arī Commerce headquarters iecirkni, vienā ēkā darbojās divas pārvaldes. Harbo Patrol Division, kurā atrodās viss patruļas personāls un Central Police Station, kurā atrodās augstākā departamenta komanda. 

Reformu ietvaros tika pieņemts lēmums pievienot un sākt aktīvi izmantot birojus un divīzijas. Katrs iecirknis ir Operāciju biroja divīzija - patruļas divīzija. Vienā ēkā atrodas ne tikai patruļas personāls bet arī detektīvu birojs un divīzija. Lai šī iecere tiktu pilnībā iespējota, departaments ir uzņēmis jaunus Kapteiņus un Augstākās komandas locekļus, kuri pārvaldīs savus birojus un divīzijas, lai nodrošinātu departamenta procedūru izpildi un spētu pārliecināties par to, ka koordinējot savu biroju un divīziju, likuma izpilde pilsētas jurisdiskajā teritorijā tiek izpildīta. 

Reformas skāra ne tikai iecirkņus, divīzijas un birojus bet arī personālu un nozīmi policijas valodā. Katram iecirknim ir mainīts savs apzīmējums un komandējošais sastāvs, personālam ir mainīti pienākumi un tiesības attiecībā uz zemākā pakāpē esošu darbinieku. Viss esošais patruļas personāls ir pārcelts uz jauniem iecirkņiem, lai neatstātu tos tukšumā. Izmaiņas ir piedzīvojis arī metropoles divīzija, kura ir pārcēlusi savas mājvietas no vecās bāzes Vinewood, tuvāk Temple kapiem, nožogotā teritorijā. Izmaiņas bija, ir un būs neatņemama departamenta sastāvdaļa.

Policijas Departaments izmaiņas nav ieguvis vairākus mēnešus, līdz augstākā komanda saprata to, ka reformām ir janotiek un tas palīdzēs uzlabot departamenta funkcionalitāti. Lai  šis funkcionalitātes līmenis nepazustu, policijas departaments atkārtoti uzsāk un turpina rekrutēt jaunus virsniekus un pieņem atjaunošanas anketas no vecajiem darbiniekiem. Policijas Departaments izsaka lielu pateicību pilsētas iedzīvotājiem, par sadarbību un godīgumu. 

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2021. gada 25. martā, 13:51.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0