Tēmas nosaukums visu izsaka, 0-10 skalā. Postu intervāls - 3
8/10
10/10
10/10
10/10
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
man ari bija lidzigas preks ritenbrauksanas tikai bez papeza 7/10
mani izejamie ziemas zabaki
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
7/10
5/10, loti stiligi, bet slid
1/10 Koka suds, pagales kaut kadas.
casttelani apavi, reitojam
11/10
pieprasu castelani pedu bildes
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
10/10
6/10
1/10 ar tām tu vari spīdzināt cietumniekus.
7/10 pa klintīm slīpi kā alu cilvēki
11/10
2/10
huuverz, marats, Osmans, Jitzie, HENKONZ, Ryan Gosling, Origo Urla, Kazocinsh, dmer777, Dayzer, windowsxp, ELSB, abolinsraivo, Kristers, daunars, Bosch, annija, Arhimēds Pitagors, beglis, samantiina, Enija, draiver, 2Pac, Kiwix, bLank, Ekskluzīvais, Valchhaaa, ForesT, yanchux, 518293182, Emmet_Bowman, hoodsta, girts, Sestais, nauriks, tavsmurgs, Raivis, Biezaputra, Draugs, Tējaaa, RainersK, Aye, Dinčaa, Brazy, timaballs, Freimis, dandijs, uravnobeshen, Sneaky, Kamars, CarD, Swufy, Danno, ツARMISSツ, Hačiko, HENNESY, Tropkillaz, TrustR, niksniklaavss, LUĪZE, emilinss, Loews, raivorijs, archaa, smifnwessun, ivanovs, Murish, martinsh, DidzzyS, Gangsta, FalkeLV, Sc4rLV, EBK, maniaks, hans, MustanK, sippa, 💜 Tvaiciņš 💜, LMD, Castellani, HandlexY, Sharper