In'N'Out Crew
Kā sākās serviss?
Kad arthūram bija 15 gadim, viņš saprata, ka viņam ir ļoti liela intrese par mašīnām, un viss kas ir ar to saistīts, katru dienu, viņš mācijās kaut, ko jaunu par automašīnām, 19 gados, kad Arthūrs pabeidza tehnikumu, viņš izdomāja nejiet uz augstskolu, bet atvērt savu servisu, kur viņš varēs taisīt savas un citu mašīnas, un nodarboties ar to, kas viņam patīk, Arthurs paņēma visu naudu kuru bija taupijis augstskolai un nopirka garāžu, kur plāno taisīt savu servisu.
Atrašanās vieta:
((Ar laiku uzzlikšu mapping, tagad nav naudas, un vēl nēesmu iemācijies kā mappot))
Nodarbošanās:
Auto krāsošana.
Auto riepu mainīšana:
Auto virsbūves labošana:
Auto motora labošana:
Auto krāsošana.
Auto tonēšana.
Darbinieki:
Īpašnieks: Arthur Wilbur
Pašlaik darbinieku nav, bet kad atvērsies serviss "In'N'Out Crew" aktīvi meklēs darbiniekus.
Saziņa:
Jūs varat sazināties ar mums zvanot pa šo nummuru : 777895
Jeb, jūs varat uzzrakstīt pieteikumu mūsu mājas lapā: www. In'N'Out Crew.lv ((pm))
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
Auto serviss In'N'out crew meklē mehāniķus servisam.
www.In'N'Out Crew.lv ((rakstīt pm))
((Man neļāva iemest visus kopā, un uz beigām pat 2 kopā neļāva iemest, takā sanāks šitā))
((Man neļāva iemest visus kopā, un uz beigām pat 2 kopā neļāva iemest, takā sanāks šitā))
@Cilvēks amerikā ir ļoti daudz citi website, kurus tu vari izmantot lai iegādātos kādu preci. ss.lv atgādina latviju
man piemeram nepiss kas tur ss.lv vai ss.com, pn.
Var vert ciet, nav darbinieku
Frakcija tiek arhīveta un panelis tiek anulēts
Origo Urla, MINIGORS, Sneaky, dafcha15, Hačiko, dandijs, Negro, Tējaaa, Angelis, CarD, Enija, Biezaputra, Bosch, marats, Kristers, Draugs, DidzzyS, HENNESY, draiver, Kamars, ELSB, ForesT, samantiina, Swufy, raivorijs, MaryJane, CiMBo, uravnobeshen, Raivis, LuckyDonut, Ryan Gosling, bLank, 2Pac, Devitais, Assassin, beglis, nauriks, annija, 518293182, HENKONZ, daunars, Murish, Tankists, RageQ, Sestais, LMD, smifnwessun, Maruzha, Valchhaaa