Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz ieteikumu par kategorijām: Skripts, Cits
Ieteikuma apraksts: Vajag pirkt vairāk ēdienu lai būtu 100hp (tam es piekrītu)
Vizuālais piemērs: Nav
Rakstiskais piemērs: (piemērā ņemšu virtuli) Tagad serverī ir tā, lai būtu 100hp tev ir jāpēr vairāk ēdiena, piemēram agrāk bija 1 jāpērk lai būtu 100hp tagad vairāk, kam es piekrītu, bet es nepiekrītu tam, ka es nopērku 30 donutus un man no 10 hp paliek 70 hp, manuprāt tas ir par maz, es gribēt lai par vienu donutu vismaz dod 20hp, jo vakardien es sapirku 30 donutus, visus apēdu un man nebija fullHp.
Bet tās ir manas domās, gribētu dzirdēt ko citi saka
Kāpēc šis ir nepieciešams: Lai nebūtu jātērē 500-700 dollāri, priekš 100hp
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
Es lietoju tos ēdien aparātus un iztereju ja labi 50$ un man ir full hp
Bet tā runājot par tiem donutiem un visu pārējo, piekrītu.
cau
Jā 44 donuti no 2hp uz 87hp,PIEKRĪTU !
Es ari prihujel kad iegāju on a man virtulis tikai 2h uzmeta augšā. Min. 5-10 vajag, nu ne jau 2. Tas ir par traku maz.
Ne , vismaz rupsities par savu character lai neietu sisties , un ieest donatu un but full hp , ka ari mukot no PD vismaz neregenesiet hp 1 sekundes laika , es pilniba iebilstu pret so ieteikumu.
Nomainīšu nedaudz vairāk, tikai vēlāk un automātiem arī samainīšu, piemirsu par viņiem, paldies @AngelXD x)
slēgts.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Origo Urla, Jitzie, Swufy, Maruzha, 518293182, Tankists, Angelis, Enija, dandijs, Ryan Gosling, sippa, timaballs, draiver, RainersK, Twizzy, nauriks, Bridges, ELSB, bLank, daunars, Bosch, archaa, hoodsta, Murish, smifnwessun, HENNESY, Loews, Kristers, niksniklaavss, LMD, Castellani, Sneaky, LuckyDonut, Raivis, yanchux, Valchhaaa, Hačiko, 2Pac, annija, Draugs, Assassin, Tējaaa, Emmet_Bowman, Gangsta, hood trooper