Pamācības
topic
[Palidziba]Man ir nepieciešama palidziba ar modiem Pievienots, 2021. gada 10. martā, 14:07
Lūk velos zinat? es ieliku personīgos modus kurus man vajag ļoti ierocu iet masinam iet tad neiet man texturas ne crosshair lūk paradišu ka izkatas skiniem
Palidziba man nodēres
Caur kādu programmu, Tu ievieto skinus? Cik es zinu priekš mta var ievietot tikai ar Alci, varbūt var arī caru txd workshop, bet ar Alci man nekad nav bijušas problēmas.
Es ar aci ye
ja skins ir balts, tas nozīmē, ka tu esi ielicis tikai .dff failu skinam iekš spēles, tev vajag ari .txd failu iemest... viņš ir balts, jo tekstūru fails fiziski neatrodas spēlē
Balencga ta bija servera vaina bet iegaju kicka un aizgaja
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 62 ( 339 skatījumi )
MonopolsS, Em4a, Zale, Pelnutrauks, RaivoKR, Psychicaut, Burakz, Dawitos, Ryan Gosling, hoodrat, pidars, Jitzie, Valchhaaa, Dayzer, dandijs, Čivrix, command, derkijs, Arhimēds Pitagors, your2mad, Tankists, draiver, Bosch, Stefan, nauriks, Kiddo, Dinčaa, Enija, CarD, Bridges, Gangsta, yanchux, Tropkillaz, sippa, Maruzha, Freedy, Murish, hoodsta, RainersK, Draugs, Kristers, archaa, Angelis, Raivis, ivanovs, Tējaaa, fletcher2, LUĪZE, LMD, smifnwessun, ELSB, Hačiko, Loews, timaballs, ForesT, Assassin, 518293182, ツARMISSツ, Sneaky, bLank, esmunozonas, Kiwix
MonopolsS, Em4a, Zale, Pelnutrauks, RaivoKR, Psychicaut, Burakz, Dawitos, Ryan Gosling, hoodrat, pidars, Jitzie, Valchhaaa, Dayzer, dandijs, Čivrix, command, derkijs, Arhimēds Pitagors, your2mad, Tankists, draiver, Bosch, Stefan, nauriks, Kiddo, Dinčaa, Enija, CarD, Bridges, Gangsta, yanchux, Tropkillaz, sippa, Maruzha, Freedy, Murish, hoodsta, RainersK, Draugs, Kristers, archaa, Angelis, Raivis, ivanovs, Tējaaa, fletcher2, LUĪZE, LMD, smifnwessun, ELSB, Hačiko, Loews, timaballs, ForesT, Assassin, 518293182, ツARMISSツ, Sneaky, bLank, esmunozonas, Kiwix