Sūdzība par administrāciju
topic
[Sūdzība] LodžiksPievienots, 2021. gada 09. martā, 21:13
Tavs lietotājvārds: AngelXD
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Logixs
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Es, logixs, guard un kkads maskā.
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Runāja rupjības
Pierādījumi:
Komentāri: Labs geeeimmasters
cau
Laba sudziba vecit
atsūkāji arī?
Looooooooooodziks laaaaaaabs dzeeeeeeekins viiiiiiiiiins taaaaaa nekaaaaaad pats kasijies, dabuji ko gribeji. Pats Tu daunc, ja kas.
" Ja man butu ak ka pagajusaja sezona, visi atkal butu mani draugi "
Pēdējo reizi rediģēja nauriks, 2021. gada 09. martā, 21:27.
Un ko jus raudāt? Ja paši sakāt provocēt? Sudziba nepatiesa, bet Logixu tiks veiktas pārrunās
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 62 ( 462 skatījumi )
Swufy, jur, Jitzie, Angelis, nauriks, yanchux, RageQ, Stefan, Skrevele, dandijs, Castellani, Memorie, Burbule, martinsh, Enija, KristapsDD, FalkeLV, Uziks, Gangsta, LuckyDonut, Tropkillaz, Maruzha, fletcher2, Mitrais, Hačiko, Bosch, sippa, ELSB, 518293182, Kristers, raivorijs, Assassin, 2Pac, Sneaky, Devitais, kidpromil, AdrukS, Draugs, LMD, Kiwix, beglis, cyber, ivanovs, draiver, Kamars, samantiina, Raivis, RainersK, Negro, ForesT, Biezaputra, smifnwessun, Murish, archaa, ツARMISSツ, DidzzyS, HandlexY, Bridges, Logix, Tējaaa, Lauris29, LUĪZE
Swufy, jur, Jitzie, Angelis, nauriks, yanchux, RageQ, Stefan, Skrevele, dandijs, Castellani, Memorie, Burbule, martinsh, Enija, KristapsDD, FalkeLV, Uziks, Gangsta, LuckyDonut, Tropkillaz, Maruzha, fletcher2, Mitrais, Hačiko, Bosch, sippa, ELSB, 518293182, Kristers, raivorijs, Assassin, 2Pac, Sneaky, Devitais, kidpromil, AdrukS, Draugs, LMD, Kiwix, beglis, cyber, ivanovs, draiver, Kamars, samantiina, Raivis, RainersK, Negro, ForesT, Biezaputra, smifnwessun, Murish, archaa, ツARMISSツ, DidzzyS, HandlexY, Bridges, Logix, Tējaaa, Lauris29, LUĪZE