Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Zuzi Stricz
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Marquis_Thompson,Samanta Thompson,David Bennet
Iesaistīto personu lietotājvārdi:Marquis_Thompson,Samanta Thompson,David Bennet
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Es biju uzlicis status ,,četrrāpus rāpo,seja ar asenīm'' un lēnam vilkos pa LS tumšajiem ceļiem,pēc kā šitas bars ar LSPD mašīnu piebrauca pie manīm un teica ,,Pizdi dabuji ?'' ,,No kā ?'' ,,Es tevi arī sistu'' un pa radio skanēja dziemsa ballejam neguļam.Kā kamēr centos erpot kautko ar viņiem viņi bļaustijās ,,Ballejam Neguļam'' ,,Kurinam Kurinam''
Pierādījumi:
Komentāri:Rakstu sūdzību jo man liekas viņus vajadzētu ielikt ajail par nonrp,lomuspēle ir attēlošana īstu dzīvi,bet neviens tā nedarītu ja redzētu pussbeigtu veci uz ielas.Neviens nejietu klāt sāktu random dirsties un dziedāt.Es domāju tas ir nonrp.
esi padomajis par to kad citiem pohuj par tevim?
Man nav geliks neviena char... dirs mazak.
Sūdzība nepatiesa.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Freedy, cjoma, KasParNa*uj?, Gangsta, fletcher2, RageQ, LMD, everest, samantiina, Burbule, Tropkillaz, 2Pac, ELSB, KristapsDD, Castellani, draiver, nauriks, dandijs, Biezaputra, Angelis, Maruzha, bLank, RainersK, Bridges, archaa, Bosch, Draugs, annija, Assassin, HandlexY, martinsh, Mitrais, wolfenstein, trust, 518293182, Sneaky