Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz moderatora amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 1 mēnesi [X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X ]
• Spēju būt neitrāls/-a konfliktsituācijās [ X ]
• Man ir labas latviešu valodas zināšanas [ X ]
Anketa
Vārds: Toms
Vecums: 17
Sasveicināšanās topiks:https://mta.kick.lv/forums/topi…no-kiddo-toms/
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Inspektors
Pieredze šāda veida amatā: Ir , bijusi neliela , pieredze but , foruma modēratoram nav nekadu grutības pieskatit , esmu ar mieru katru dienu nakt , un skatīties lockot topikus utt pieredze ir bijus dažos citos forumos , protams nepieminešu jo negribu kā saka noraklamet , biju taja foruma par vecako moderatoru bija , visas pieejas , nu kā saka pa mani sudzibu , neienaks.
Motivācijas vēstule: Tādat , es jau saku , but moderators , citos forumos 15 gadu , vēcuma nēka gruta nebija es tur admineju 2 gadus , aizgaju jo taja foruma nebija vispar , aktīvitates... Nezinu kapec, bet es isti nevareju izlemt kur adminet , nu par kicku jau , uzinaju 3 gadus iepriekš. Tad kad man palika 17 , izdomaju pieteikties par foruma moderatoru(:
Tava dikcija, leksika un interpunkcija nesakrīt ar tavu vecumu.
Antirekomendācija, nebūsi piemērots amatam.
rekomendēju jauno smotrjagu līderi , džeks pieredzējis var just pēc pieteikuma.
Pēc manām domām tev vel biku jāpiestrādā pie akktivitātes, jo nezinam cik tu būsi aktīvs, (bet tas tikai pēc manām domām), kaut kā tu man neizskaties pēc 17gadnieka bet tas tur tā. ANTI
butu interesanti ja pienemtu lielaku trolli serveri , pret jo melo par visu kas te ir sarakstīts.
Ka ari Cau Ralf
Pat nomainiji ingame ucp kas diemzel paradas pie history , BEIDZ IMPERSINETOT VISUS PEC KARTAS Ralfin , tev ir only 13 gadi , tev ir jāparāda kas esi , nevis jātēlo tas kas neesi.
un tu vari dabut banu par multi account.
Čau markusiņ. 17 gadi tev noteikti nav, ralfiņ. A bet nē, es moš varu tev palīdzēt voice changer nolādēt, tad tev čist iedos statusu.
Es tevi laikam zinu un tev nav pat tuvu 17, ser. Moš jaucu tevi ar ticu lietotāju. Bet nakas, taču statusu var nopirkt tak vienmēr tikai 49,99EUR
Post rikum -
pret, paldies
cau ralfs
pret , jo nepatik ka tu liec komatus un man skiet , ka te smird pec dirshanas kkas .
ata toms
Nav vajadzīgi moderatori,
noraidīts.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Zale, Jitzie, ツARMISSツ, LaMpAcKa, Bosch, Sicitisss, naurz, Kazocinsh, Raivis, nauriks, Stefan, Origo Urla, tomka_c19, Memorie, Kapracis, bLank, LuckyDonut, FalkeLV, Maruzha, fletcher2, N1ce7ry, martinsh, RageQ, Skrevele, Assassin, 2Pac, ivanovs, HENNESY, KristapsDD, Angelis, Arhimēds Pitagors, dandijs, Hačiko, Sharper, Emmet_Bowman, Draugs, Castellani, ELSB, LUĪZE, 518293182, Kristers, RainersK, hoodrat, Biezaputra, CarD, LMD, Sestais, timaballs, Kiddo, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Kamars, Murish, Tropkillaz, Dinčaa, samantiina, daunars, beglis, trust, archaa, Bridges, Freimis, SHIT, Gangsta